cekirdekkabugu6
profili

  • anayasanın ilk dört maddesi değişmeli

    halkı tebaa yapıp kendileri bir kez geldikleri dünyada varlık içinde yaşamak isteyen kansız orospu evlatları tarafından dillendirilen konudur. 100 yıl önce bunların dedeleri de buna kalkışmıştı asılmışlardı umarım sonunuz aynı olur.

  • abd'nin soykırımı tanımasına verilecek karşılık

    jr. goebbels harıl harıl çalışıyordur. ne dersen de ne yazarsan yaz ister siz kendi tarihinize bakın de ister mağduriyet çıkar.

    bu ülkenin itibarını yerle bir etti akepe iktidarı. türkiye cumhuriyeti hiçbir dönem bu kadar itibarsızlaşıp küçük düşmemiştir. kıbrıs harekatını amerikan ambargosuna karşı yapan ecevit döneminde bile ermeni soykırımı gündeme gelmemiştir. yazıklar olsun devletimi bu duruma düşüren akp hükümetine.

  • isviçre'de peçe ve burkanın yasaklanması

    ya sen ortadoğu'dan çık isviçre'ye git ve güzelim yere yalnızca ortadoğu'nun karanlık gölgesini götür öyle mi? sizi o sınır içine alanlarda suç sizde değil.

  • 12 ekim 2020 türkiye geneli alkol zehirlenmeleri

    bugünlerde herkes ya evinde yapıyor ya yapanlardan alıyor. sigarada da tütüne döndü millet. bu akp belasını bu milletin başına saran herkesin allah belasını versin.

  • rte'nin yazacağı kitaba isim önerileri

    kitap değil, el broşürü bile hazırlayamaz. he yanındaki tek tük okumuşlara yazdırırsa kitabın adı "diplomasız başkan" olur.

  • menderes türel'in eşinin skandal ses kaydı

    burayı okuyosundur sen kahpe. haysiyetsiz, arsız kahpe. utanmaz, iftiracı, namussuz kahpe. kul hakkı yiyen kahpe. kahpe!