gaiusjuliuscaesar5
profili

  • grand theft auto vi

    playstationı yağladım bekliyorum. isterse güncel fiyatlarla 5 bin tl olsun çıkacağı zamana 10 bin de olabilir sıkıntı değil sonuçta mezara mı götüreceğim parayı.

    ben bu rockstar şirketini ailem gibi severim allah razı olsun bana çok güzel çocukluk yaşattılar kendi imkanları dahilinde.

  • 23 ekim 2022 yds

    sınav binasına girişim engellendi. neden diye sorduğumda ekşici olduğunuz bilgisi yer alıyor sizlere zaten tam puan verildi lütfen zorluk çıkarmayın evinize gidin sözlük görevlerinizi (işte herhangi bir olayı beğenmeme, filmlerin yarısında çıkma vs.) yerine getirin dendi. şimdi eve gidiyorum. teşekkürler sözlük.

  • 21 eylül 2022 putin'in seferberlik ilan etmesi

    özel operasyon demediniz mi sayın putin ? bu seferberlik de nerden çıktı sanki bir savaş varmış gibi. siz bunu da düşünmüşünüzdür.

  • amazon.com.tr

    şarjlı süpürge alma niyetiyle girip mikroskop alarak çıktığım site. mikroskop fiyatları çok uyguna gelmiş. yılda bir yapılan indirim gününde hanehalkı tarafından yaygın kullanılan mikroskoba yer verilmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. teşekkürler.

  • millet ittifakı listelerinde 334 pkklı aday

    tommy vercetti, ken rosenberg, ricardo diaz, lance vance...

    biliyorsunuz a haber.

    mesaj yoluyla eklenilmesi istenilen pkk'lılar: sonny forelli, juan cortez, avery carrington, umberto robina, auntie poulet, kent paul, mercedes cortez.