memeuclarindansorumlubakan6
profili

  • 14 nisan 2022 akıl almaz göç danışmanlık videosu

    milliyetçi(!) ülkü ocakları geçinemiyoruz diye şikayet eden gariban esnafa 30 kişi baskın yapmaya devam etsin. az daha derine soksun kafalarını kuma!

  • beşiktaş

    şampiyonluk buradan giderse

    1. doğru düzgün transferleri sezon başına yetiştiremeyen, yeterince eksik alanlara tranfer yapamayan, elindeki tek pivot santrafor akmaz kokmaz umut nayir’i kiralayan

    2. sezon boyunca mhk ve federasyonla teknik direktörü muhattap eden( adamın işi takımla mı ilgilenmek mi, kulübün haklarını savunmak mı?)

    3.devre arasında yabancı kontenjanını transfer yapmayacağın belli olduğu halde federasyona baskı yaparak genişletip rakiplerinin daha güçlenmesini sağlayan

    4. gs maçı öncesi ununu elemiş eleğini asmış kafası saha dışında olan rakip takım hocası ile ilgili saçma sapan demeçler vererek onun eksta motive maça çıkmasını sağlayan

    ahmet nur çebi denen yetersize yazar!

  • ankara'da bir sınıfta çekilen skandal görüntü

    olan öğretmene olur amk. kimse yoğurdum ekşi demez, herkesin çocuğu kendine göre süper zeka memlekette. bomboş asalak bir nesil geliyor alttan.

  • fikret orman

    kulüp çalışanları 6 aydır maaş alamıyordu.krediden gelen parayla hepsini ödeyeceğiz diye söz vermiş sonrada 4 aylık maaşlarını ödemiş. 2 ay geçti yine başa döndü 4 aylık maaşları içeride kulüp personelinin.

    o kadar oyuncu sattın, şamp. liginden paralar geldi, şampiyon oldun, rekor forma sattın borç azalacağına katlanarak arttı.

    sözün özü paralar nerede?

  • mohamed elneny'nin beren güney'e dm'den yürümesi

    "ya bu futbolcuların benimle derdi ne?" diye sormuş hanım ablamız. neden olacak cern'de atom üzerine yazdığın makalelerden etkilenmiş onunla ilgili görüşmek istiyordur büyük ihtimal.

  • sana enerji yükleyeceğim birinci olacaksın

    acaba adam nasıl ikna etti? sana bi çakıcam enerji patlaması yaşayacaksın mı dedi? bir insanın beyinsiz olması lazım böyle bir şeye inanması için