sokolsuz pasha10
profili

  • 12 nisan 2023 beşiktaş atletico madrid maçı

    beşiktaş'ın, üstüne düşen tanıtım ve pazarlama görevini iyi gerçekleştiremediği için maalesef full çekmeyecek gibi duran maç. umarım imkanı olan herkes gider ve full tribünler önünde oynanır.

    hayır, atletico gibi bir marka seninle dostluk maçına geliyor... sen bu maçın biletlerini 3 gün önceden satışa çıkarıyorsun, sosyal medya kanallarından gerekli duyuruları yapmıyorsun, içinde bu maçın biletini ve lig maçını içeren "bilet paketi" yapmak aklına bile gelmiyor. e nasıl olacak? bu kulüpte her şeyi taraftar mı düşünecek? depremzede çocuklar için sahaya pelüş oyuncak atılması fikrini taraftar bulur, uğraşır, organizasyonu yapar... bizim paşalara da sosyal medyadan etkileşimini almak düşler. bırakın ya.

    neyse, çok sembolik ve kıymetli bir maç. atletico tarafı en iyi şekilde ağırlanıp, gerekli saygı gösterilmeli.

  • 16 ekim 2022 real madrid barcelona maçı

    parıltısı o kadar düştü ki bu rekabetin maçlarını premier league takvimine bakıp ayarlamaları lazım. 1 saat sonra asıl günün baba maçı var. kime izler ki bunun ikinci yarısını?

  • celal şengör'ün adliyedeki görüntüleri

    20 küsür senelik islamcılık deneyiminin sonucudur. ellerinden gelse tek celsede katline karar verirler. bir 20 sene daha kalırlarsa o teşkilatı da kurarlar.

  • 14 şubat 2022 adana demirspor beşiktaş maçı

    ligin geri kalanındaki diğer maçlar gibi umrumda olmayan maç. bu takımın istanbul dışında kazandığı son maç ligin ilk yarısındaki antalyaspor maçı. tişört-şortla izlemiştim maçı.

    lakin "ads is the new bursa" resmen. twitter full küfür-hakaret. aga neye kinlendiniz ? niye hasım olduk ? beşiktaş'a ve taraftarına sataşıp rütbe mi alacağınızı mı düşünüyorsunuz? dönün bursalılara sorun bakalım. hadsiz sidik yarışlarının sonunu anlatsınlar size. ülkede genel seçim olur, devran döner, sizin sahibin işler bozulur-hevesi kaçar... gerçeklere uyanırsınız tekrar. ligdeki kısıtlı zamanınızı ne diye beşiktaş düşmanlığı ile geçiriyorsunuz? ulan faulden gol atıp 3-3'e getirdiğiniz maçla beşiktaş'a denk mi oldunuz siz şimdi? nelerle muhatap oluyoruz ya.

  • 13 ağustos 2021 beşiktaş çaykur rizespor maçı

    çarşı'nın geri döndüğünü belli ettiği maç. başladılar yine salak salak "ayağa kalkmayan fenerli olsun" diye bağırmalara. evde kendi takımım adına utanıyorum a.q sizin yüzünüzden.

  • 24 haziran 2021 müsilajın yunanistan'a sıçraması

    (bkz: müsilaki)

  • 16 mart 2021 beşiktaş başakşehir maçı

    1 sezonda turunculu belediye takımını 3 kere yenebilmek şahane olay. bu günleri de görecekmişiz. rakip takım taraftarı olsam bjk'nin en çok soğuk kanlılığından korkardım. takım düşebiliyor, kötü oynuyor ama panik yapmıyor. bu da ligin son virajında en mühim mesele.

  • 21 mart 2021 beşiktaş fenerbahçe maçı

    beşiktaş taraftarları arasında yayılmakta olan "kredimiz var" saçmalığının takımı etkilememesini umduğum maç. burası törkiş super lig. buranın sezon sonları bol sikişli olur. hem saha içinde hem de saha dışında. ligin en iyi futbolunu oynuyorum derken kendini üçüncü, dördüncü bulursun haberin olmaz. şu kredi saçmalığını unutup beşiktaş'ın klasik futbolunu oynaması gereken maçtır.

  • olivier giroud

    bunun da fan boyları varsa baki mercimek hayranları saklandıkları yerlerden çıksınlar.

  • 10 mart 2019 beşiktaş atiker konyaspor maçı

    nostradamusluk yapma niyetinde değilim ama beşiktaş rakip takımda "fofana" gibi garip isimli bir topçu varsa o adamdan kesin gol yer.