ne olacaksa olur6
profili

  • 1+1 evde yalnız yaşamak

    sıkılacak insan villada yine sıkılır. yıllardır yaptığım şey bu. kimse de bu karı tek yaşıyor yollu herhalde demedi, pislikten tozdan hastanelere düşmedim, anamın evine hasret kalmadım. nasıl kafalar var anlamak mümkün değil.

    edit: destek mesajlarınız için teşekkürler. kutu dolup taşmış. ya samimisiniz ya yavşıyorsunuz hadi hayırlısı.

  • anın fotoğrafı

    görsel

    annemin on yıldan fazladır kedisi bu minnoş. canım kedi. anı yaşamayı senden öğreniyorum haberin yok.

  • kadınları genç gösteren şeyler

    gülmek mi, puhahaha... olum birçok kadının yaşını gülüşünden tahmin etmeye çalışıyorum ben. kırışıklar direkt ortaya çıkıyor çünkü. klişenizi yesinler. mucuk.

  • instagram kullanmayan kız

    normal kızdır. ne diye burada kendini övüyor millet anlamış değilim. ohh bıraktım, valla rahatlıkmış, geri de dönmem, hımfsss ... çok da ipimizdeydi yani. ben kullanıyorum hıh.

  • vücudun gösterdiği tuhaf tepkiler

    çişimizi yaparken titreme gelmesi. çok çişimiz varken ama. inşallah hepinizde de oluyordur. ehe.

    edit: arkadaşlar yalnız olmadığımı belirten herkese teşekkürler. nedeni çiş yaparken vücut sıcaklığımızın düşmesiymiş. çişimiz sıcak ya o yüzden. ne kadar çok çiş dedim sidikliye çıkacak adım hafazanallah :/

    yine edit: doktor bir beyefendi açıklama yaptı. olayın sıcaklıkla alakası yokmuş. özetle vücut panik yaptığı için beyne yanlış alarm gidiyormuş. yani umarım öyledir. seviye yetmiyor ki bilimsel terimleri anlayabilelim. ben sana böyle mi anlattım gerizekalı diye çemkirmese bari. ehuehu...

  • ekşi itiraf

    kaba saba biri değilim. kitap okurum, belgesel izlerim, diksiyonum düzgündür; etrafımdakiler yalan söylemiyorlarsa kibar ve yerine göre sevimli de bir insanım. yeğenlerim aşk-ı memnu'daki matmazel gibisin diye dalga bile geçiyor. ama gel gör ki içimde bir ayı var, it var, puşt var. iş arkadaşlarımla konuşurken bazen: "n'ber yapraaaaammmm!" diye selam veresim, asansörde tanımadığım birinin yüzüne kahkaha atasım, haşırt dı blekbortlu cümleler kurasım, sinirlendiğim müşteriye orta parmağımı gösteresim geliyor çoğu zaman. çok geliyor. bir gün kendimi tutamamaktan korkuyorum. sanırım bu da bir çeşit psikolojik hastalıktı. abuk subuk şeyler yapmaktan korkmak yani. yüce tanrım beni korusun.