ebuomer10
profili

  • türkiye'de kripto paraya olan ilginin nedeni

    umutları tükenmiş bir ülkede genç bir nüfusa sahibiz. dolayısıyla tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve bir çıkış yolu arıyoruz. mutluluk endeksi yüksek ülke insanlarının riskli bir yatırım olan kripto piyasasına cesaret edememesi, hatta ve hatta böyle bir arayışta dahi olmamaları gayet normal.

  • 11 nisan 2020 berfin özek'in açıklaması

    kendi hayatı sonuçta ne düşündüğü umurum bile değil ama senin için onca uğraşan insanın emeğini ziyan ettin. bu insanlar senin yüzünden yarın öbür gün aynı motivasyonla benzer bir mağdura yardıma koşamayacak maalesef.

  • kafa vuruşu deyince akla ilk gelen futbolcu

    beşiktaşlı olmama rağmen kafa vuruşu deyince aklıma ilk gelen futbolcu (bkz: hakan şükür)

  • türkiye 16. gün vs italya 16. gün

    italya'da yanlış hatırlamıyorsam 6000-7000 civarı insan öldü. bu ülkede üzülerek söylüyorum her şey bittiğinde virüsten 50.000 kişi ölse o kadar normal karşılanır ki halkımız tarafından. şunu kabul etmek gerekir. insan hayatına hakkettiği değeri veren bir toplum değiliz. burada krizin ekonomik boyutu herkes tarafından kaç insanın hayatını kaybettiğinden daha çok önemseniyor. yeter ki ölen bizim yakınımız olmasın.

  • türkiye'nin silikon vadisi kurmama nedeni

    ülkedeki öncelikle çözülmesi gereken 2 büyük sorun adalet ve liyakat çözülmeden hiçbir projede başarı beklemeyin. sadece orada yapılacak inşaat ve ekipman ihalelerinden yine birileri parasına para katar o kadar.

  • fenerbahçe'nin garry mendes rodrigues transferi

    ön bilgilendirme: sebaspor.

    haber doğrudur yalandır bilemem. fenerbahçe dingonun ahırı değilse haberi kanıt göstererek yalanlayacaktır. fotomaç'ın güvenilir bir kaynak olmadığı aşikar. onlar da elinde kanıt varsa haberin doğruluğunu ispat etsinler.

    gelelim asıl önemli olan konuya. dün aziz yıldırım'ı doğrusuyla yanlışıyla körü körüne savunan fenerliler, şimdi en çok küfrü ediyor. şimdi bakıyorsunuz bu olayı ve ali koç'u da doğrudur yalandır netleşmeden aynı fenerliler yine körü körüne savunuyor. hiç mi ders almadınız geçmişten? bir usulsüzlük, yalan dolan varsa yine siz zarar göreceksiniz. bugün bu usulsüzlüğü yapan (yaptıysa) yarın yenilerini yapacaktır. azıcık kafanızı çalıştırın.

  • yazarların zengin olsa bile yapmayacağı şeyler

    milyon/milyarlarıma yenilerini katmak için çalışanlarımın hakkını yemem.

  • en kaliteli spor ayakkabı markası

    kalite sadece dayanıklılıktır değildir arkadaşlar. biz genelde dayanıklı ile kaliteliyi karıştırıyoruz. kalite; konfor, ayak sağlığı, dayanıklılık, hafiflik, estetik, teknoloji gibi birçok unsurun ortalamasının yüksek olması demektir.

  • gelmiş geçmiş en iyi orta yapan futbolcu

    evet yine spesifik bir arayış içindeyiz. en çok asist yapan değil... en iyi kanat oyuncusu değil. en iyi duran top kullanan değil. gelmiş geçmiş en iyi orta yapan futbolcuyu arıyoruz. benim adayım:

    (bkz: david beckham)

  • öğrencilerden iban istiyoruz kampanyası

    iyi bir gelecek için naçizane bir öneri hayatınızın hiçbir aşamasında bedavacılığa alışmayın.