coolisababaniz6
profili

  • windows 11'in tamamen buluta geçmesi

    abi niye herkes espri kasmaya çalışıyor ya da karşı tarafı alaya almaya çalışıyor. önce usulünce anlat adama düşündüğü şeyin olamayacağını, ikna olmuyorsa geç dalganı. ama yok, direkt aşağılama çabası.
    ayrıca sıkıntılı durumdur. böyle bir durumda güvenlik duvarı ne kadar güvenilir olacak tartışma konusu. kaldı ki herkes diskinde porno arşivi ya da tatil fotosu taşımıyor. sizin dünyanız bundan ibaret diye herkesi bu minvalde zannetmeniz daha zavallıca.

  • paranın insana kazandırdığı en büyük özgürlük

    mutlu olmak için fırsat yaratır.
    sağlık vs. gibi durumlar haricinde paranın sağladığı en büyük fayda...
    paran varsa mutlu olmak senin elindedir. sevmediğin bir insana katlanmazsın, sevmediğin bir işe katlanmazsın, sevmediğin bir coğrafyaya katlanmazsın. kısacası seni mutlu edecek şeylerin peşinden gitmene imkan tanır. paran yoksa birçok şeye katlanmak zorunda kalırsın ki bu da mutlu olmana engel olur.

  • her yazardan 1 dizi tavsiyesi

    başlığın formatı sanırım bunu da izleyin gençler mantığı ile açılmış yoksa buraya breaking bad falan yazmanın manası yok gibi. o yüzden buraya yakın zamanda bitirdiğim bbc yapımı olan bir diziyi yazmak istiyorum

    (bkz: vigil)

    imdb puanı : 7,4. ancak bölümlerin puanları daha yüksek. altı bölümden oluşan bir mini dizi. dizilerde karanlık ve kasvetli ortamları seviyorsanız, üstüne bu ortamları polisiyeyle ve bir suç etrafında dolanan gizemle de süslendirilmiş dizileri seviyorsanız beğenme ihtimaliniz oldukça yüksek.

    edit: başlık çöpe dönmüş, şuraya dizi önerirken çok basit ya arama yerine önerecek olduğun diziyi yaz. bak, senden önce öneren olmuş mu? olduysa yazma arkadaşım. dönüp dolaşıp aynı şeyleri okumak çok sıkıyor başlıklarda, biraz özen gösterin.

  • masterchef türkiye

    yasin'in numaraları mide bulandırıyor, kendisinin gayet de normal bir türkçesi varken böyle aptalca, nerenin ağzı olduğu belli olmayan bir türkçe ile konuşmak zorunda olması cidden mide bulandırıyor. ayrıca o kadar zorlanıyor ki böyle konuşmak için sanki sıçacak zannediyorum yayının ortasında. rezil herif. eda ile ikisi bir an önce giderse yemek yarışması izleyeceğimizi düşünüyorum. bonus olarak kıvanç da gidebilir.

    favorim alican. hem efendi hem eli ayağı düzgün hem de yetenekli. geldiğinden beri çizgisini bozmadı. bazılarında olduğu şekliyle köpek yavrusu gibi bakmıyor en azından.

  • fiziki kitap okuyanların e-kitap nefreti

    ekşi şeyler'in bile konuyu yanlış başlık altında değerlendirmesi olayıdır. zira kitap kurdu olabilecek bir insan bunun e-kitap mı olduğu ya da bir köşede duran gazete parçası mı olduğu ile ilgilenmez. gerçek bir okuyucu içeriğe göre değerlendirme yapar.
    bu tartışmaya girip, hararetlenecek bir insanın da kitap kurtluğu tartışılır. içi boş bir tartışmadır.

  • seks hayatını bir futbolcuyla tarif etmek