son birkaç gündür yapılan twitter anketlerinde bile öne geçmiş olan ali koç'un muhtemelen %70 civarı bir oyla kazanacağı seçim.
kongre üyelerine şunu hatırlamalarını tavsiye ediyorum.
ali koç'un ilk dönemi ikinci döneminden kat kat kötüydü. ilk sene düşme hattında gezip ligi son haftalarda aldığı puanlarla 6. bitirdi. ikinci sene şubat ayına kadar lider giderken oğlu aziz yıldırımın listesinde olan ceketsiz nihat devre arası transferi yaptırmadı ve sol bekte dirar, stoperde jailson ile oynamak zorunda olan takım ligi 7. bitirdi. üçüncü sene içeride sivasi yense şampiyon olacakken sivasa yenilerek 3. bitirdi.
ikinci döneminin ilk yılında ise vitor pereira'yla bir yapılanmaya gitti. yolunda gitmeyen aksilikler nedeniyle ligi 2. bitirdi. bu sırada bakanlar kurulu trabzonda şampiyonluk kutluyordu. ikinci yılında ise jesus'u getirdi ve anahtari teslim etti. hocanın istediği oyuncular alındı. saha içinde yaşanan katliam hocanın motivasyonunu kırdı ve önde götürülen lig ikinci bitirildi. bunun yanında kupa alındı. üçüncü yılında ise branco ile çalışmaya başlayıp avrupa çapında bir takım kurdu. takım rekor kırarak ligde 99 puan topladı. taraflı federasyon ve güdülen hakemler sayesinde rakibine 102 puan toplatıldı. rakibinin hocası bugün hala helal şampiyonluk diye itiraf gibi röportaj veriyor.
bu tabloda aziz yıldırım neden 2021 seçiminde değil de bugün aday oluyor?
cevabı geçen gün verdiği röportajda parayı nereden bulacaksınız sorusuna verdiği cevapta gizli. "daha önce nasıl bulduysak öyle bulacağız."
yani diyorki 2023 yılında temlikler kalktı. stat sponsorluğunun süresi bitiyor. ben bütün gelirleri ve stat isim sponsorluğunun 10 yıllık geliri için yazılan çekleri yine faktoringlere kırdırıp parayı savuracağım. belki 1-2 defa şampiyon olurum. sonrası beni ilgilendirmez, siz yine ayew, adil rami,, benzia gibi sırf kadroda oyuncu sayısı tamamlamak için alınabilecek, kimsenin istemediği oyuncularla vakit geçirirsiniz diyor. bunun sonunda da yine bir ali koç çıkmazsa bu sefer kulüp batar diyor.
kulüp batmaz mi sanıyorsunuz? 2018 yılı uefa raporuna bir göz atın.
aziz yıldırım ve arkadaşları bu kulüp için beka sorunudur. bunu gören kongre üyeleri kendisine oy vermeyecektir.
hakeme bakiyorum verdi golu 6 oldu 64 profili
-
9 haziran 2024 fenerbahçe kongresi tahminleri
-
10 nisan 2021 real madrid barcelona maçı
10 sene önce tüm türkiye'nin konuştuğu, herkesin derbinin bir yanını atkılarla, formalarla desteklediği el classico hakkında 7 entry girilmiş sadece. bir cristiano nelere kadir.
cristiano'nun real madrid'den ayrılmasıyla cazibesini yitirmiş derbinin 2021 buluşması. -
hukuk yapay zekayla işlesin
aynı kanun maddesinin uygulanacağı hiçbir olay birbirinin aynısı olmadığı için pratikte mümkün olmayan istektir.
hukuk hayattır. tıpkı hayat gibi hukuk da salt matematiğe, bir başka deyişle koda, indirgenemez.
edit:
yapay zeka konusunda çok romantiksiniz. yapay zeka her şeyi yapabilir ancak hissedemez. hukukla haşır neşir olmayan bireyler çok kolay atıp tutuyor. hukukta duygular da vardır. yapay zeka duygulara hakim olabilir mi? örneğin hakimin delillere temas etmesi prensibi diye bir olgu var. hiç duydunuz mu daha önce? örnek vermek gerekir ise; esas dosyayı inceleyen bir hakim örneğin dosyadaki bir tanığı kendisi dinlemek ister. çünkü ifadeyi istinabe yoluyla başka bir hakim alırsa kendisi o ifadeyi sadece kağıttan okuyacaktır. dinlemek ile okumak bile
en ince şeyleri fark ettirebilirken bir yapay zekanın doğru hüküm vermesi ne kadar mümkün merak ediyorum açıkçası.
hukuk bir bilimdir. hukuk yapmak bir tekniktir. şu kanunun şu maddesi bu olaya ilişkindir, 3 yıl 4 ay ceza verilmesine şeklinde tak-çıkar mantığında işleyen bir sistem değildir. bunun için mekanikleşemez.
sizin gibi düşünen başkaları da var. mesela günümüzün hakim savcıları. onlar da işi mekanikleştirme eğilimindeler. öyle ki utanmasalar avukatlardan dilekçe, beyan, talep almayacaklar. bu tavır hukuk sistemimizi nereye götürüyor? peki aksine avukatların delilleri tartıştığı, hakim savcıların işlerini layıkıyla yaptığı batı medeniyetleri nereye gidiyor? buradaki yanlışlığı vicdanınıza sorduğunuzda alacağınız cevap yapay zekanın ne kadar uygulanabilir olduğunu da gösterecektir. -
marvel'in en sevilen karakteri
genel yüzdeye vurulduğunda örümcek adam olduğunu düşündüğüm kahraman.