kar seven tosba12
profili

  • cem yılmaz'ın bitmesinin sebepleri

    yaşlandı oğlum ya tek sebep bu. yaşım 40’a dayanınca anladım yaşlanmak neymiş. hakikaten büyük bir imtihan. aldığın nefes bile değişiyor be abi.

    benim gözümde tek sebep budur. koca ronaldo bile ne hallere düştü yaşlanınca. kii kendine ne kadar iyi bakıyor.

    yaşlanmak, ölümden hemen sonra gelen, en ama en acı gerçek. çok zoruna gidiyor insanın. ne kadar paran olursa olsun…

  • 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı

    fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği maç bu maçtı işte.

    her sene aynı şeyleri yaşıyoruz dediğinizi duyar gibiyim. peki bu fenerbahçe’yi diğerlerinden ayıran ve 10 yıl sonra şampiyon yapacak olan ney? nasıl bu kadar eminim bir galatasaraylı olarak? kısaca yazayım dostlarım.

    bu takım gerçekten olmuş. sanki yıllardır birlikte gibi oynuyor. öyle bir rahat ki oyuncular, yaparız diyorlar resmen. irfan bile ilk defa gerçekten disiplinli oynuyor.

    lig çok uzun maraton ve elbette zorlu sınamalar da olacak daha. lakin kırılmayacak bu takım bakın görürsünüz. ali bey ilk defa güzel kadro kurdu çünkü. futbolcunun tillahı dzeko ve tadic. sebastian ve jayden gibi gençler de sahiplenmiş. kaleci zaten efsane.

    ayrıca da bizimkiler arka arkaya manu ve bayern maçlarında baya hırpalanacaklar. hele bir de nahoş skorlar olursa, lige dönmek de zor olabilir.

    ben yazdığımı silmem. ömrümüz varsa görürüz 7 ay sonra. tebrik ederim fenerli kardeşlerimi.

  • galatasaray

    sakın bak fenerin, dortmund’un ya da kılıçdar’ın yaptığı hatayı yapmayın. şımarmayın rehavete kapılmayın. fener maçına bırakmayın işi sakın.

    nasılsa kazanırız dersin, bi kırmızı bi penaltı yenilirsin. icardi falan da cezalı duruma düşer. ondan sonra haftaya da fener tüm gücüyle gelir geçer içinden ve 40 yıl çıkmaz acısı.

    akıllı olun akıllı. ambara girmeden darım var demeyin. iş bitmeden havaya girmeyin. dakika 90 ve 2-0 önde olsak bile temkinli olun. daha ne diyim ki size…

  • meral akşener

    akıllı kadınsın sayın başkan. çok akıllı siyasetçisin. imamoğlu dışında kimsenin erdoğan’ı yenemeyeceğini gören yegane kişisin.

    imamoğlu genç. imamoğlu hdp oylarının tamamını alır. imamoğlu karadeniz’i komple alır. imamoğlu tek bir sandığı bile çaldırmaz. imamoğlu canlı yayında bile herkesle yüzleşir.

    edit: ben artık konuşmaktan söylemekten usandım ama çok mesaj geldiği için iki kelam daha edeyim. daha da anlamayana ne anlatılır ki?

    açın bakın orda twitter diye bir platform var. saatlerdir hüngür hüngür ağlıyor neredeyse tüm iktidar yanlıları, kemal bey aday olamayacak diye. bu inanılmaz bir şey yav. akıl almaz bir durum. adamlar yıkıyo ortalığı, kılıçdar aday olsun diye.

    ulen şimdi de hakime savcıya sallıyorlar operasyon diye. aylardır belli durum. yargıya istediğinizde istediğinizi yaptırıyorsunuz(daha evvelsi gün şu çocuk evliliği konusunda gelen tepki ile mahkeme tarihi değişti ve mayıs ayından ocak sonuna alındı anında). sonra polisleri oraya yığan kim bugün? neden her durumda düşman yaratıyorsunuz? rahatsız mısınız siz abicim?

    yani daha ne olması lazım neee? imamoğlu’dan korktukları kadar hiçbir şeyden korkmuyorlar. daha nasıl anlayacaksınız durumu? ne ister güzel abim ne vereyim abime?

    durmadan rum falan diye saldırıldığı için ve çok genç olduğu için, bizim uşak diye sahip çıkıyor karadenizliler.

    durmadan hdpli(pkklılara iş veriyor) diye saldırıldığı için kürtlerin sempatisini kazandı deli gibi. gidin sorun diyarbakır’da bile silme %70-80 oyu var en az.

    daha ne denir bilmiyorum. siz bilirsiniz. aynı istanbul seçimi gibi aday yap kenara çekil destek ver tamam. tek başına yetiyor zaten hepsine. tek başına savaşıyor valla. sadece sandıkları koruyun yeter…

  • sivas'ta köpekten kaçarken araç çarpan çocuk

    bu ülkenin en büyük milli güvenlik sorunudur bu köpek mavzusu.

    önümüz seçim, gördüğünüz tüm siyasilere aynı şeyi söyleyin. eğer bu başıboş köpek terörüne çare bulmazsanız oy yok deyin. başka türlü umurlarına bile gelmiyor valla. çünkü ruh hastası köpektapar ve mama lobilerinin sesi daha çok çıkıyor.

    yemin ediyorum ekonomiden bile önce bu konuyu konuşacağım ben kime denk gelirsem. yeter artık yeter!

  • 12 mart 2022 istanbul kar yağışı

    bugün arabasız bile dışarı çıkmayın mecbur değilseniz. özellikle gündüz vakitlerinde yıkılacak ortalık.

    ayrıca da neyini beğenmediniz anlamadım. aylardır kar yağmur yağıyor şehre. yani daha ne olmasını bekliyorsunuz abi siz? yaklaşık 20 milyonluk bir şehir ve yıllardır su sıkıntısı(planlı mecburi kesinti) yaşamıyor. yani daha ne yapsın bu doğa size? nasıl bir güzellik ister abim?

  • kiramıza yardım eder misiniz diye ağlayan amca

    şöylelerini direk yok edeceksin. valla bak sokmuşum merhametine acımasına. zira bunlar sadece dolandırıcı değil, aynı zamanda gerçekten ihtiyacı olan garibanın da engelleyicisi.

    ayrıca da artık öğrenin be abi. daha ne olması gerekiyor, sosyal medyada her gördüğünüze sorgusuz inanmamanız gerektiğini öğrenmeniz için?

  • 21 ocak 2021 araçta ekmek satışının yasaklanması

    istanbul yetmedi sana türkiye’yi de verelim diye yalvarıyorlar resmen. inanılmaz...

  • ikinci el otomobil piyasası

    daha dün gece renault sitesinde fiyat güncellendi. gördüğüm kadarıyla en az gelene 4-5 bin civarı zam gelmiş. bu bilgiden sonra asıl kısma gelelim.

    siz olsanız ne yaparsınız? mesela 2016 model megan sedan satıyorsunuz. ilanda şu anda. bu zammı gördünüz ne yaparsınız amk ne? bir taneniz bile çıkıp “olsun ben bi kuruş arttırmazdım” desin ne olim.

    o yüzden az delikanlı olun, alana satana söveceğinize gidin götünüz yiyosa bunun gerçek sorumlusuna sövün de göreyim.

  • ekrem imamoğlu

    belediye binası önünde bildiri okuyan ve arkasında duranları işten kovmayacağını açıklamış yeni istanbul büyükşehir belediye başkanı.

    kaynak

    daha önce şunu (bkz: #91629874) yazmıştım ama şuan aynı gladyatör filminde halk gibiyim. evet önce öldür öldürr öldürrr diye bağırdım ama affedince de “ekremius the merciful” diye bağırıyorum. her türlü kahraman yani adam. yapacak bişi yok

  • çamaşır asan cam silen ütü yapan evi süpüren erkek

    nadir bulunan erkektir. şurda benim diyenlerin alayı ya yalancıdır ya da şimdi bekarken mecbur yapıyordur(yarım yamalak işte) evlenince yapmaz. ulen hepiniz böyle sorumlu temiz titizsiniz de neden bu anneler ve eşler mutsuz amk. kodumun yalancıları sizi.

  • ryan babel

    şu leş ligde doğru düzgün şut çekmeyi bilen birkaç oyuncudan biriydi. cenk tosun ve talisca ile birlikte, beşiktaş’ın şampiyonlar ligi tarihindeki en başarılı sezonu geçirmesinin mimarıydı.

    dışarıdan gözüken bu.

    not:gs