ilsivaldarion6
profili

  • depremzedelerle dalga geçen gurbetçi

    105 kilo, eski boksörüm, şiddete karşı değilim. yüz yüze geldiğimiz takdirde kendisini anasından çıktığı deliğe gerek enlemesine, gerek boydan sokacak gücüm var. sözlükte yazarmış ya, türkiye'ye gelince haber versin de göt yanaklarından tutup ortadan ikiye böleyim.

  • türk kürt cidden kardeş mi

    "yahu benim adım alper amk. alp er yani. ben 185'im ve beyazım." kısmından sonrasını okumadım. ben de ilsivaldarion birader, boyum 1.73, çekik gözlü ve esmerim. yan komşum kürt ali benden az daha uzun bembeyaz adam amk. türklük kapıştıracaksak çekik gözlerimle sizi sikip atabilirim diye düşünüyorum *

  • gönül dağı

    abi uyduruk bir dizi için yorum yapmak istemiyordum ama cidden bazı yazarlar öyle salak ki sırf bu mankafalara giydirmek için yazıcam.
    neymiş kız evlenmek zorunda mıymış adamla sırf göz ameliyatı parasını karşıladı diye...
    bre beynini siktiğim, bre gerzek meriç. ulan kız göremiyorken bu adamla tanışıp sevdi, hem de evlenmeye karar verecek kadar sevdi. tinder'da gördüğün bir tipi beğenmemek gibi bir şey değil bu, evlenmeye karar verecek kadar iyi tanıdığın ve aşık olduğun bir insan. nişan yapıp, düğün için gün saydığın insan, senin gözlerin görsün diye nesi var nesi yok satmış, feda etmiş bir insan. sizin empati duygusu körelmiş beyninize attırayım da beyin sıvınıza protein ulaşsın biraz amk. ayrıca adam normal bir tip, aşırı seviyede çirkin biri olsa hadi tamam dersin yine. ulan yeri geldimi beğenmediğin insanı bile tanıdıkça seversin, bu zaten tanıyıp da sevdiğin bir insan. kız hadi cinsel anlamda bir şey hissedemesin de resmen adamdan tiksindi amk normal bir arkadaş gibi bile davranmadı. sarılamadı bile lan? sevememek değil bu artık, iğrenmek.
    hem adam yakışıklı olsa bile ne belli hep öyle kalacağı? siz demek ki sevdiğiniz insanın güzelliğine bir zeval gelse terk edip gidecek kadar kansızsınız? altı üstü dizi, senaryo. abartmaya gerek yok da, siz cidden karaktersiz orospu çocuklarısınız o kısmı gerçek.

  • 5 haziran 2021 sedat peker videosu

    lan oğlum nolur espri yapmayın artık ya allah aşkına artık espri yapmayın anasını siktiklerim yapmayın lan işte espri!!! sikicem sizi de şakalarınızı da lan! adam ülkeyle ilgili infial yaratacak pislikleri ortaya döküyor bu amcık ağızlılar işi haftada bir yayınlanan komedi gösterisine indirgediler. ne boş adamsınız amına koyayım ya yoksa yazacak bir şeyin o sikik şakanı yapma sus siktir git işte pezevenk.

  • yeterrrrrrrrrrr

    samimi bir isyan cümlesi.

    arkadaşlar size ufak bir şey diyeyim mi? babam şuanda yurt dışında çalışıyor ülkede iş bulamadığı ve ödemesi gereken borçları olduğu için. çalıştığı yer de avrupa'nın gerçekten en az gelişmiş ülkelerinden biri, ekonomileri filan oldukça zayıf. ama burda kazandığının 3-4 katı kazanıyor.
    neyse bu ön bilgilendirmeydi asıl mevzuya geçelim.
    çalıştıkları şantiyede kendi gibi yurt dışında çalışmaya mecbur kalmış adamların yüzde doksanı akp sempatizanı ve ekonominin kötü durumda olduğunu kabul etmiyorlar. babam için de ekonomi çok iyi sen iftira atıyorsun, ülke çok iyi durumda diyorlar. ekonominin boka battığını kabul eden 3-5 kişi de akp'nin ne suçu var abi dış güçler yapıyor diyor. hesabı siz yapın. adam kendi ülkesinde çalışamayacak, çalışabilse de geçinemeyecek hale gelmiş ki avrupa'nın siktiriboktan bir ülkesinde bile daha fazla kazanabileceği için oraya çalışmaya gitmiş, hala almanya'ya bok atma peşinde. 2-3 kişi değil bak temiz yüzde doksan.

  • özel bir sese sahip şarkıcılar

    (bkz: ronnie james dio)
    gelmiş geçmiş en muhteşem, en eşsiz seslerden birine sahipti, sihir gibi bir ses...