hapivanak4
profili

  • wilfried zaha

    bir fenerbahçeli olarak ilk defa galatasaraylı bir futbolcunun başlığına yazmama sebep olan futbolcu.

    görüyorum ki başlık altında geçilen dalgadan rahatsız olan kişiler var. ben 2014 yılından beri ekşi sözlük yazarıyım. fenerbahçe ile alakalı başlıklar altında her gün düzinelerce galatasaraylı yorumu okudum bu geçen yıllar boyunca. çok uzağa gitmeye de gerek yok. arda güler başlığına bir girin, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    zaha'yı transfer ettiğiniz günden bu yana fener'e trensfer çalımı attık diye bayram ediyorsunuz. "zahahahaha" diye ortalığı ayağa kaldırdınız. transfer videosunu bile resmi hesabınız ali cabbar müziği ile verdi. bırakın da onca tantanadan sonra istediğiniz verimi alamayınca buraya yazma cürretini bulsun fenerliler de.
    siz galatasaray ile uzaktan yakından alakası olmayan henüz 18 yaşında bir yıldız adayının başlığı altında şişirilmiş balon diyeceksiniz, sakatlığı ile alay edeceksiniz, şansızlığı yüzünden madrid kadrosuna giremiyor oluşu üzerinden fenerbahçe'yi hedef alacaksınız, sonra zaha başlığına fenerliler dadanıyor diye sitem edeceksiniz öyle mi?

    bu başlığa dadanma kültürünü siz başlattınız arkadaşım. ağlayacaksanız oynamayalım.

    önemli edit:
    (bkz: #156313045) bu entryde bana cevap veren arkadaş daha önce ismail kartal başlığında tam olarak şunu yazmış;
    (bkz: #156056224)
    hislerime harika tercüman olmuşsun kanka.
    mesaj alımına kapalı olduğun için buradan teşekkür edeyim dedim.

  • emre mor

    fenerbahçe ile görüşen geleceği parlak futbolcu.

    neymiş efendim, şenol güneş'in elinde yıldızlaşabilirmiş ama fenerbahçe'ye geldiği için ancak kerim frei olabilirmiş.

    kerim frei de iki yıldır ziya doğan'ın elindeydi sanki amına koyim.

  • bir kadını kendine bağlamanın en iyi yolu

    kadınlara göre sevmek, sarılmak, karşılık beklemeden verilecek sevgi falan filanken, erkeklere göre siklememek, umursamamak, kısaca 'deveye diken insana siken' felsefesini benimsemektir.

    halbuki ikisiyle de alakası yoktur. bu gözler köpek gibi değer verip el üstünde tutarken aldatılanı da gördü, itin götüne sokarken itin götüne gireni de gördü. bizim sorunumuz kadınları tek bir insan tipine indirgeyip ona göre davranmaktan geçiyor. bunlar standart üretim değil kardeşim. hepsinin birbirinden farklı yaşam tarzı, birbirinden farklı karakteri var. sen o karakteri gereği gibi çözemez, adımlarını ona göre atamazsan kimseyi kendine bağlayamazsın. ve bir de şu var, bir insanın* bağlanası yoksa bağlanmaz.

  • 15 temmuz 2015 fenerbahçe dnipro maçı

    endişelerin yersiz, geçilen dalgaların komik olduğu maç. takım daha bir gün evvel deplasmanda hazırlık maçı oynamış, çok ağır bir kamp döneminden yeni çıkmış ve henüz yeni kurulmuş bir takım. burada yazılanları görünce orta okuldaki futbol muhabbetlerimiz geliyor aklıma yemin ederim. yok fener balonmuş, son uefa finalisti fener'i top gibi sektiriyormuş, falanmış, filanmış.

    bu gün lokeren lille'e 4 tane attı, basel leverkusen'i yendi. o zaman lille bu sene küme düşecek, basel de leverkusen'den kat kat iyi bir takım. bu gün bizi yenen son uefa finalisti dnipro beş gün evvel paok'tan 4 yedi. demek ki paok bu sene avrupanın anasını ağlatacak. dnipro bizi yenemeseydi hocası kahrından istifa edecekti.

    sizin futbol mantalitenize ağız dolusu sövmek istiyorum ama yeni yazar oldum sayılır, uçurulmak için erken.