o my cenab i hak5
profili

  • sözlük yazarlarının en pis huyları

    ara ara öyle bir modum düşer ki mimik dahi kıpırdamaz. ölü yaprak duruşunda beklerim. erkeğim lakin dönemsel özel günler olduğuna yemin edebilirim. ruhum kanıyor evet.

  • şaka maka derken 30 yaşına gelmek

    aylar kalmış. ben de artık "yaşım 30'a gelmiş" kalıbını kullanmaya başladım yakın zamanda. büyümekten şikayetçi değilim de. insan bir tuhaf oluyo düşününce. çocuktu.

  • yazarların nicklerinin kişilikleri ile alakası

    hiç bir fikrim yok. halen şaşkınım.

  • biyolojiksaat

    ismet özel'in anekdotunu paylaşayım belki bir faydası dokunur sevgili yazar...

    "40 yaşıma kadar hep intiharı düşündüm ama 40 yaşımdan itibaren insanların intihar etmeye değmeyeceklerini düşünmeye başladım. bana göre intihar, geride kalanlara yönelik ağır bir suçlamadır. bu mesajı verebileceğin tıynette insan olmadığını düşününce de intihar etmiyorsun."

    edit: haberler güzel. yaşıyor :) *

    umarım bu dönüm noktan olur dostum. umarım bulunduğun durumdan yeni bir çıkış noktası bulursun. yaşamak için esaslı bir neden çıkar karşına. yeniden doğmuş gibi olduğun, umduğun güzel günleri gördüğün, sevdiklerinle birlikte, tatmin dolu bir ömür diliyorum. çünkü neden olmasın. bu dünyada her şeyin mümkün olduğunu hepimiz gördük, çok iyi biliyoruz...

  • bir insanın kendisine yapabileceği en büyük iyilik

    klişe olarak değil gerçekten kendini tanımasıdır. yeryüzündeki tüm öğretiler bunu söyler çünkü herşey bununla başlar bununla biter.