ninocka2
profili

  • boşanma oranlarının artma sebepleri

    biraz önce boşanmış bir doktor arkadaşımla görüştüm. bir önceki evliliğini sırf statü düşürmemek adına meslektaşı ile yapıp sevgisiz ilgisiz bir evlilik sonrası aldatıldıktan sonra boşandı. biraz tavsiye verecek oldum öncelikleri ile ilgili sonra pişman edecek cümleyi kurdu;

    ‘estetisyen bulsam 1 dk düşünmem’ dedi.

    düşünme kardeşim, aynen devam. bir erkek olarak evleneceği kişinin bütün özellikleri bir yana, kazandığı para ile yuva kurmayı düşünüyorsun. bir zahmet o kadın da boşansın bu adamdan.

    buradan gelecekteki eşime sesleniyorum ; kazandığım veya kazanacağım paralar tomar tomar sana girsin (bkz: swh)

    önce neden evlenmek istediğinizi düşünün, boşanması kolay.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    aldatildiginizi nasil anladiniz?

    çiçeksepetinden çiçek göndermiş, sanırım en son bana gönderdiği için adresi değiştirmemiş veya hızlıca geçmiş o kısmı dikkat etmeden. daha önce bana yazdığı notu biraz değiştirip başkasına göndermeye çalışmış. notu bir kenara bırakalım, gelen çiçeğin kırmızı gül olması bile bana gelmediğinin kanıtıydı. sessiz kaldım.

    aldatılma kısmını sormuşsun ama verilen karşılığı da yazayım.

    sadece ona söylediğim bir cümle vardı. daha önce anlaştığım bir arkadaşıma mesaj olarak gönderdim, ondan da cevap geldi. biraz gülümsedim ekrana bakıp. sonra telefonumun kilidini açık bırakıp tuvalete gittim. geldiğimde yoktu. hesabı da ben ödedim.