askinizm8
profili

  • ismi en havalı türk üniversitesi

    kesinlikle orta doğu teknik üniversitesi olmayandır.
    burada kastedilen isimse, ortalama bir avrupa ya da abd vatandaşına middle east technical university demeye kalktığında middle east lafını duyar duymaz, kafasında petrol, arap, savaş, kaos kelimeleri random olarak çarpışmaya başlar. *

  • binlerce gs'linin bir fb'liyi linç etmek istemesi

    rezalettir. yazıklar olsun.

    not: ama bunu eleştirirken, kadıköy'de hiç görmedim diyen başlık sahibine 2 çift lafım var. seni de norveç vatandaşı zannedecekler!
    bağdat caddesi'nde gezen arabalara çoluk çocuk demeden saldıranlar da tromsö taraftarıdır zaten.
    bütün takımların fanatikleri geri zekalıdır. anlayın artık şunu.

  • 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı

    o kadar dandik bir maçtı ki, burada bile birbirine sataşmak için her an tetikte bekleyen gs-fb taraftarları, kavga edecek konu bulamıyor. *
    ortalık sakin.

  • 24 eylül cmylmz izmir gösterisi biletix rezaleti

    olmayan rezalet. ankara'da oturup izmir'de olan bir gösteriye bilet alıyorsan bunun riskleri olacaktır. adamın karnı ağrıyabilir gösteriye 1 saat kala bile gösteri iptal edilebilir. firmanın ya da gösteriyi yapanın sorumluluğu bilet bedeli kadardır.
    o zaman ben de çeşme'den gelecektim gösteri için, arabamın benzin parasını isteyeyim?

  • ekrem imamoğlu'nun elini sıkmayan sandık görevlisi

    sandık başında yer alan bütün görevlilerin neden gözlerini dört açması gerektiğinin belgesi olan görevli.
    şimdi bu kişilerin oy sayılırken, hakkaniyet ilkesiyle adil davranacağına kim inanır?
    bu her iki taraf için de geçerli. binali yıldırım'dan da nefret eden sandık görevlileri muhakkak vardır. işte zaten o sebeple, bütün sandık görevlileri işlerine dört elle sarılmalı.
    meselenin binali yıldırım ya da ekrem imamoğlu taraftarı olmakla ilgisi yok. her şey hakkaniyetli ve adil bir seçim için.

    kaynak video

  • karşı cinsle tokalaşmayan türbanlı kadın

    tokalaşıp tokalaşmaması kendi tercihi olan kadın da benim anlatacağım olay farklı.
    geçen hafta nüfus cuzdanım kaybolduğu için nüfus müdürlüğüne gittim. tabii kimlikler yeni olduğu için parmak izi uygulaması var.
    türbanlı bir memurun karşısına oturdum. başladık muameleye. işte önce sağ el sonra sol el derken, bütün parmakları tek tek bir cihazın üzerinde gezdiriyosun. evet bildiğin gezdiriyosun. parmağı yan sağa yatır sola yatır hadi sıra diğer parmakta derken makina sıkıntılıydı parmak izlerini vermem 25 dk sürdü! parmak ve makinayla cebelleşirken ara sıra memure hanım koca bi a4 kağıdı yardımıyla elimi ileri geri çekiştiriyor. ben de sandım ki hani parmak kirleniyorsa o ara o yüzden parmağı temizlemek için yapıyor. her parmaktan önce a4 kağıdıyla parmağımı siliyorum terden dolayı aksilik olmasın diye. bu da bana garip garip bakıyor. en sonunda bende, memur benim elimi doğru yere koymaya çalışırken ten teması olmasın diye kağıtla elimi tuttuğu dank etti.
    ya oraya erkek memur koyun ya da makinaları değiştirin.

  • 14 ocak 2019 donald trump'ın tweeti

    (bkz: yeni deste geldi mi)
    edit: dağıta dağıta kart kalmadı pezevenkler

    yıllar sonra merak eden olursa editi: orta doğu'da meydana gelen bütün siyasi ve askeri olaylarda bizim geleneksel medyanın ve analiz yapan insanların çok sık kullandığı orta doğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor klişesine gönderme amaçlı olarak girilmiştir.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    bundan 3-4 yıl önce farklı bir ekşi sözlük hesabım vardı. gecenin bir yarısı iyice bunalmış bir haldeyken bu başlığa yazdım. bir kaç mesaj geldi dert etme falan filan diye. bir tanesi 'anlat arkadaşım, dinlerim' gibisinden yazdı. o saatte çevremden kimseyi aramak çok doğru değil diye düşünerek burada anlatayım dedim kendi kendime. uzun uzun anlattım adama sıkıntımı. tek istediğim moral verici, motive edici bir şeyler duymaktı. yazdım yazdım gönderdim. bir süre sonra cevap geldi: 'boş ver yaa, takma kafana' yazmış.
    yavşak. biz bilmiyoruz sanki boş vermeyi.
    demem o ki ortaya yazmayın, bu tip yavşaklara malzeme olmayın. varsa burda yazıştığın, konuştuğun, iletişim halinde olduğun onlara yaz. 3 kuruşluk beyni olmayan angutlara malzeme olmayın.
    yavşak demiş miydim?