limonsuz ve tuzsuz tekila4
profili

  • benim belediyem ağzınıza tükürürüm

    burdur çeltikçi ilçe belediye başkanı mhp’li recep aydın'ın, itfaiye eri alım mülakatına kızı ile birlikte giren diğer adaylara kurduğu skandal cümle. iddiaya göre itfaiye eri alımı için gerçekleştirilen mülakat yerine giren recep aydın, gelen 3 adayı, “benim kızımın girdiğini biliyorsunuz. niye geldiniz. benim belediyem ağzınıza tükürürüm” diyerek tehdit etti.

    kaynak

    biri sahte diplomayla dört yerden maaş alır, öbürü bileğinin hakkıyla ekmek parası derdine düşmüş, üç kuruş maaş için hayatını ortaya koymaya razı vatandaşları tehdit eder... adam kayırmanın, hak yemenin bu kadar aleni bir şekilde yapılabildiği bir ülkede kimse bana dinden, ahlaktan, milli değerlerden bahsetmesin.

  • lüks site otoparkındaki ucuz araba

    bunu mu demek istediniz?
    (bkz: lüks site otoparkındaki ucuz araba)
    edit: başlık düzeltildi.

  • instagram

    askerdeyken atışta 11 mermide bırakın hedefi vurmayı, hedefin bulunduğu kağıdı bile vuramayan bir arkadaşın "x şehirliler silahşör olur; turnayı gözünden, tavşanı arka ayağından vururlar." şeklinde bir yazıyla, atıştan bir fotoğraf ve bir video paylaştığı, nöbetten ve işten götün götün kaçamaya yer arayan, askerliğini resmen yata yata bitiren başka bir arkadaşın, nöbet kulesinde çekilmiş story atıp "rahat uyuyun." yazdığı, bir başka arkadaşın ise askerliğe küfür ede ede teskeresini alıp, bu da yetmezmiş gibi rapor ayarlayarak askerliğini erkenden bitirdikten sonra, paylaştığı kamuflajlı fotoğrafının altına "şeref ve şanla!" yazdığı uygulama.

    tanım: yalan dolan.

  • ilk cinsel deneyim sırasında düşünülenler