harala gurele findik findik gel bana4
profili

  • ciddi ciddi evlilik düşünen insan

    bendim bu, hayallerimin ve düşüncelerimin enkazı altında kaldım.

    (bkz: #52575651)

  • 13 mart 2016 1 milyon entry silinmesi

    kraldan çok kralcıları gün ışığına çıkarmış yine.

    muazzam tepkiler verilmiş; "sıktınız", "yeter", "defolun", "siktirin gidin" ve bunları söyleyenlerin ortalama entry sayısı 200 civarı, 30 entry sahibi eleman bile var. böyle bir karaktersizlik hasıl oldu 2002 sonrasında ülkede; haklı yere sesini yükseltene daha yüksek sesle karşılık vermek, eylem yapana sopayla saldırmak, aciliyet arz etmeyen işini 1-2 saat veya bir gün ertelememek için emeğinin peşinde olan ve grev yapan işçiye saldırmak, çay yok diyen garsona kafa atmaya yeltenmek gibi gibi.

    değişimler ve gelişmeler anti-demokratik ortamlarda bu tür bireysel tepkilerin ses getirmesi ve çığ gibi büyümesiyle mümkün olabilir. ortada bir tepki var ve bak ne güzel hesabı yapılmış, sözlüğün yaklaşık 2%'lik bölümünü oluşturan entry yönetim zafiyeti sebebiyle silinmiş. destekle diye zorlayan yok ama desteklemiyorsan da yoluna bakar, görmezden gelirsin. entrinin başlığında zaten ne ile ilgili olduğu belli, sana ne amına koyim? bakma, siktir git anketini doldur, sikko komedi film repliği bkzlar ile çöp entry doldur her yeri. nasıl olsa moderasyon denen bir şey kalmadı, artık 2 adet entry silme sebebi var; ticari itibarı sikertmek, göte girebilecek hede. seni tabii ki rahatsız etmiyor bu durum, dünya sikinde değil, format, bilgi hak getire.

    şimdi sana sorsam odanı bok götürüyordur ama tepkinin sebebi sol frame'in kirlenmesi güya, değil mi? senin asıl derdin, eski sözlük geri geldiği takdirde sen ve senin gibilerin barınamayacak, 3 günde uçacak olması. yeni türkiye hesabı işte, "yeni sözlük". yeni cennetin, keyfini sür. gel buranın da anasını sik dostum, hakkındır.

    (bkz: hll spr dwm)
    (bkz: biat kültüründen gelene bireysel tepkiyi anlatmak)
    (bkz: kanzuk ve ssg'nin götünün kılıyım)

  • kızların bilime ilgi duymaması

    lisedeyken elinde bilim teknik dergisiyle sınıfa gelen kızlar vardı ama hiçbiri güzel, alımlı, yüzüne bakacağınız tipler değildi. güzel kızın herhangi bir kapıyı açmak için güzelliğinden başka bir şeye ihtiyacı yok, hatta çok güzel olmasına bile gerek yok, neden doldursun ki kendini, hayır neden yani? senin, benim gözümde daha mı değeri artacak, işine mi yarayacak? ha elbet yarayacak da, kolayı seçiyor maalesef kızlarımız.

    suç ondan çok bizim söz geçirmekten aciz olduğumuz 12-13 santimlik organda kanka, başkasına suç bulmaya, kızlar şöyle bok, böyle bok diye tespit sıçmaya hiç gerek yok.

  • otsepeti.com