emsiesey3
profili

  • seçil erzan

    polis bu kadının evine baskın yaptığında ben de oradaydım. o gün olmasa bile sanırım 1-2 gün sonrasında da yakalandı zaten.

    konu biraz ilginç. bu kadar büyük vurgun yapmayı planlayan birisi, ev adresini gizleme gereği duymaz mı? elektrik, su faturaları, kira sözleşmesi, kullandığı otomobili hepsi kendi üzerine. hatta olay patlamadan bir gün önce evine girip çıkıyor.

    vergisiz kazanç vaadine inanıp vergiden kaçınan ama paralar gidince de vergisini vermekten imtina ettiği devletine sığınan bir mağdur(?) topluluğu var. burası da ayrı bi yüzsüzlük.

  • aldatan sevgiliyi affetmek

    aynı kişi ile hem aldattım,hem aldatıldım.doğru yanlış kısmını irdelemeyeceğim.sonuçta herkesin bildiği cevaplar bendekilerde.
    öncelikle şunu belirtmeliyim ki kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.bunu kendini aklamak için de söylemiyorum.eminim ki bu konuda kişilik olarak benden çok iyi olanlar vardır aramızda.

    gün sonuna bakınca,aldatıldığımda o kişiye şans verdiğim için ve aldattığımda da kendimi affettirmek için uğraştığımdan dolayı çok pişmanım.hiç bi şey eskisi gibi olmuyor çünkü.ne sen ona,ne o sana güvenebiliyor.ortada güven olmayınca da hep suçlamalar giriyor işin içine.2 saat telefona bakmasa kafaya binbirtürlü sorular yerleşiyor.

    ne aldatın,ne affedin,ne af dileyin.aldatmak sakarlık gibi bir kusur değil çünkü.aniden oluşan bir öfke kontrolsüzlüğü gibi bi şey de değil.baya baya planlı ve tasarlayarak adam öldürmek gibi.

  • çocuğa yurt dışında kullanışlı isim koymak

    benim adım hiç kullanışlı değil mesela.yurtdışında motor muamelesi yapıyorlar
    not:adım engin.