zik2
profili

  • we only write english to this topic

    overlock machine has come to your feet. corners of carpet, rug, floormat are made overlocked. it's made in 5 minutes, delivered immediately.

  • robin van persie

    ben ki yılların bursasporlusu ; geceleri açar açar şampiyon olduğumuz senenin maçlarını izler izler gizlice ağlarım. feneri kadıköy'de 2-3 yendiğimiz maçı izler küfürler eşliğinde coşarım. bu ben kıskançlıktan, fesatlıktan instagram, twitter ve facebook uygulamalarını telefonumdan sildim. bu herif ile ilgili bir şey görmemek için. bir transfer bu kadar kıskandırılmaz arkadaş. bu kadar göze sokulmaz bir transfer. kıskançlıktan kuduruyorum.

    hele hele bir arkadaşım var. herif genetikçi. 2 seneye doçent olacak. kafayı ilimle bilimle bozmuş birisi. futbol ile fanatizm ile alakası yoktur. endüstriyel futbol falan amk diyip diyip futbol tartışmalarımızı bıçak gibi kesip atardı. herif 5 yıldır facebook'a girmiyordu. yıllar sonra facebook'a giriş yapıp ; ismini değiştirmiş amk. mehmet van persie. bu kadar ibnelik yapılmaz. mesaj atıyor hacı naber diye bir de. yavşaklığın lüzumu yok.

    tamam çok güzel aldınız. bize de digiturk aldıracaksınız artık.

    soru : olm madem van persie'yi alacaksınız bizden neden fernandao'yu aldınız. hayvan gibi şey yapıyorsunuz yahu.