esco6736
profili

  • pizzaya tüküren kuryeye 18 yıl hapis

    öncelikle beter olsun. beğenmiyorsan işini, git daha üst düzey iş yap.

    haber'deki detaya göre, "tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek'ten 2 yıldan 15 yıla kadar" ayrıca "'mala zarar vermek' suçundan da 4 aydan 3 yıla kadar" hapis cezası talep edilmiş.

    tarım bakanlığı yayınladığı listede yer alan firma sahipleri için de aynı davayı açıyor mu?

  • selçuk bayraktar'ın 29 ekim mesajı

    umut vermistir, orasi ayri. ulkesi icin guzel isler yapan, calisan herkesi tebrik ederim. ancak, bir baskasina satasmadan is yapan insanlari savunurken, siz de bir baskasina satasmayin. iktidar partisinin sorunu da bu zaten, kraldan cok kralci liyakatsizler. adam calismis cabalamis, savunma sanayinde birseyler basarmis, kimseye laf sokmamis. sen neden laf sokuyorsun!

    istanbul buyuksehir belediyesi otobus sirketinin eski mudurunu devletin darphanesi'nin basina getirdiler. bas ceyrekleri...

  • turkcell'in özel numara satışına başlaması

    taliplileri tarafından sevindiri bir haberdir. ancak 0530 371 1971 neresi özel tam anlamadım. 1971 doğum tarihi diye mi 1500 türk lirası? cep telefonunun son dört rakamı doğum tarihi olsa, arkadaşlarımdan birine hava atmaya çalışsam, bir hafta dalga geçerler benimle. ismim 1971 olur.

  • türklerdeki ev alma manyaklığı

    ucuz oldugu icindir. luksemburg'lu arkadasima 100 bin dolara aldigim evi gosterdim. bu paraya sadece otopark yeri alabilirsin dedi. gelirler cok dusuk ama ev fiyatlari da bu oranda dusuk. ve kira da, eger geliriniz cok yuksek degilse, insanin belini bukuyor. o yuzden bir an once ev almak lazim, en azindan oturacagin evi.

    dunyayi gezmek! sen maasinin yuzde 20'sini bir kenara atarsan, diyelim ki 5000 lira maas, yilda 12bin lira yapar. doviz cok degismese bile 2bin dolar para yapar. anca bir ulkeyi gezersin, bir hafta rahat, sinirli butce ile iki hafta. o adam 3bin dolar alsa, yilda 7200 dolar yapar.

    o yuzden kisitli imkanlar altinda, en makulu bir an once oturacagin evi satin alman. daha sonra tasarruf'a gecip, dunyayi gezmen! yine hayir. bu sefer cocuklar buyuyecek. okul, universite derken zaten cok fazla tasarruf imkani olmayacak. yurtdisindaki gibi universiteyi cocuklar kendi imkani ile yada kredi ile okumuyor. yada is bulana yada evlenene kadar ailesiyle yasiyor. yani turkiye farkli. ben bekar olarak, istedigim kadar atar tutarim. ama cocuklarinin gelecegini dusunen, ayni sikintilari o da cekmesin diye hepsine iyi bir gelecek saglamaya calisan aileleri saygiyla karsiliyorum.

    ekleme: guzel mesajlari icin guzel insanlara tesekkur ederim. umarim en kisa surede, bir ev sahibi olursunuz. aileniz ve sevdikleriniz icin bir yuvaniz olur. dilediginiz gibi esya alir, duvarlari dilediginiz renge boyatirsiniz. hersey gönlünüzce olur, selam olsun alin teri ile para kazananlara.

  • volkswagen'in manisa'da fabrika kurması

    devletimizin belli oranda alim garantisi vermesine ozellikle cok sevindim. otomobil ureticisine devlet alim garantisi vermek, 21. yy'in en buyuk kesif ve yenilikci fikirlerinden biri bence. artik baskanlarimiz rahatlikla passat ceker yanlarina.

  • popoya kadar şort giymenin mantıklı açıklaması

    kezbanliktir. ben gotumu acayim ama sen bakma. benim anlamadigim, sen diledigin gibi giyinme ozgurlugu istiyorsun, ki tamamen katiliyorum. ama kalkmis sen de bakma demek nedir? nereye bakip nereye bakmayacagimi kurallara gore mi belirleyecegim? cok ilginc. kamusal alanda sen fiziksel olarak istedigin gibi davranma ozgurlugu iste, ama ben kafami one egmek zorunda kalayim.
    kesinlikle surekli cevresine bakan merakli tiplerden degilim, cunku tropik bir adada yasiyorum, zaten hersey meydanda. ama insanin gozu ister istemez kayar.
    ama bizim turk kizlarinin bu tartismasi beni olduruyor. derin gogus dekoltesi giyerler, sonra sana baka baka eliyle kapatir, seni sapik yerine koyar.
    ben de fermuarim acik meydanda gezeyim sen de bakma olur mu?