orpheoestern5
profili

  • kişisel gelişim kitaplarının tek cümlelik özeti

    "tutunacak baska dalin yoksa, hazir ol son sokusu ben yapiyorum kardesim" dir.

  • arda duman

    ulan gecenin bir vaktinde.. neyse. yazıcam. arda benim dayımın oğlu olur. bildiğin kuzenim. küçükken çokça abilik yapmışımdır ona. şimdi ise halası (annem) ve ben kahrolmuş durumdayız. bir kaç hıyartoda çıkmış ''duyar kasmayın, siz müge anlı mısınız'' vs yazmış. sizin ben ecdadınızı bir sikerim.. bir de sizi sikerim.. amkdumun malları. ailesi ne halde bu çocuğun haberiniz var mı? orospu gibi konuşmayın. her up bulunma ihtimaline bir yardım. belki biri gördü. biri birşey biliyor.. bunu bilemeyiz zaman gösterir. herşeyi denemek lazım. şimdi prim kasmak istiyorsanız başka yerde şansınızı deneyin. şuan bunun yeri burası değil.

    ardanın video görüntüleri

    fotoğrafı

    not: herhangi birşey bilenler direkt olarak 0533 283 1368 nolu telefonu arayabilir veya bana da yazabilirsiniz.

  • hiç dayak yememiş erkek

    8 kişiye 1 kişi olarak mücadele veren benim, yıllar önce bir dayak yiyişim vardı ki... çok şey öğretti o dayak bana. 2 metrelik ve 160 kiloluk bir arkadaşında olsa, sakın ona güvenme. seni hemen satabilir. vücutla, kalıpla bir ilgisi yoktur kavga etmenin. kavga etmek gerçekten beyin (yürekte biter demek çok kro işi geliyor) işi. 8 kişiden ancak 2 kişisine zarar vermiştim. sonrasında bir güzel çok fena dayak yedim. taa 17 yaşımdayken. klasik omuz atma mevzusu :)) aynı elemanların birkaçıyla seneler sonra eczanede karşılaşıp, aga nasılsın? iyi misin? muhabbeti yapmıştık.. adamlar özür dileyip çay ısmarladılar bir de amk :d

  • güzel bir kız olmanın her kapıyı açması

    geçen gün babama engel raporu almaya gittik bir devlet hastanesine. annem babamla duruyor. ben de kantnde hem fotokopi çektiricem. hem de tost most alıcam bizimkilere. mizacım da serttir. hani herhangi bir sırada önüne geçilecek bir adam değilim. hem iri kıyımlığım hem de yüz yapımdan dolayı. ama kibar adamız. vikingiz sonuçta..
    neyse..

    bir tane orospu ruhlu beta kevaşe geldi bir anda önüme geçti. önüme demişken 3 önüme.. önümde de 3 tane dallama var. kıza gıkını çıkartamıyor. ilk önce kıza seslenerek ''hanımefendi sıraya girmeniz gerekli. bakın hepimiz burda bekliyoruz. sıra arkada. lütfen.. ayıptır'' ihtarımı çektim. olabilir dalmıştır. insanlık hali falan diye düşünüyorum.. ama yok. orospu duyuyor da duymamazlıktan geliyo. ben de sırasını veren adamlara ''sıranı verdin madem, geç arkaya.sıran bende '' diye diye kızın arkasına geldim. o andan itibaren dik dik bakmaya başladım. sonra buna çarpmaya başladım bilerek. en son söylendim'' sırana geçsene salak'' falan diye.. yok.. orospu o kadar yüzsüz ki.. yan yan bakıp sırıtıyo kaltak. hiç haz etmem böyle şeylerden.. bir de bunun ''sen bir hanımefendiyle nasıl konuşman gerektiğini bilmiyor musun'' culuk var ki.. hepsinin amına koyayım fersah fersah.. ben de en sonunda sinirlendim herkesin ortasında bir anda ''çık lan şurdan geç siktir git arkaya. önüme kaynamaya çalışıyo yüzsüze bak. terbiyesiz küstah'' dedim. bu bir bozuldu.. bir kızardı.. hebele hübele bişiler demeye çalıştı. ama ipnelik yaptığının da o kadar farkında ki. anlatamam.. siktir oldu gitti.

    gittikten sonraki o hakkımı korumanın verdiği huzuru tarif edemem..

  • sinirli kadını sakinleştirmek

    bugün yaptığım mevzu. alışverişe gittiğim bir gross market var bizim burda. çalışan elemanları da az çok tanırım. yeni bir eleman başlamış işe. çocuk bir hata yapmış kasada sanırım. müşteriler deli gibi homurdanıyor falan. çocuk kıpkırmızı olmuş lan. hem de ne kırmızı varya. utanç, acele, kovulma korkusu, mahcubiyet, heyecan vb. bir sürü hissi okuyorum elemanın yüzünden. bir de en son alışveriş yapan kadın ''ne gerizekalısın ya. 10 dakikadır bi işi yapamadın. müdürn nerde senin'' le başladı mesaiye. lan önce dedim karışmıyım da.. sonra vicdan yaptım. ne olursa bu susmanktan oluyor siktiğimin hayatında. ablanın gazını almak amaçlı ''hanımefendi ayıp olmuyor mu sizce? size yakışıyor mu? ben haşa size akıl verecek değilim ama çocuk zaten size hizmet için burada bulunuyor. siz izin verseniz işi daha kısa zamanda zaten bitirecek. lütfen sinirlenip kendinizi de yıpratmayın. ayrıca ayıptır günahtır'' dedim. kadın göt gibi kaldı. tüm homurtular kesildi. sıra bana geldi. abi sağol mağol falan dedi. çocuğun daha ilk iş günüymüş.. hata lan bu... dünyaya hata yaparak öğrenmeye gelmedik mi amk.. neyse ablayı da ortamı da sakinleştirmiş olduk..