afyonkiller2
profili

  • yalnızlık

    bilinçli olarak tercih edilmesi durumunda insanı mental olarak güçlendiren olay. spor salonuna gidip ağırlık çalışmak nasıl kaslarınızı büyütüyorsa, yalnızlık da insanı olgunlaştırıp güçlendiriyor.

    sırf yalnız kalmamak için zoraki ilişkiler (hem arkadaşlık, hem de "aşk" ilişkileri) ile kendilerini oyalayanların hiçbir zaman tam olarak olgunlaşıp oturmuş bir karaktere sahip olabileceklerini düşünmüyorum.

  • sevan nişanyan

    bu aksam ataturk'e aktrollerden daha asagilikca saldirdigi tivitleri silmis olan vasat kacak muteahhit. neyse ki ettigi hakareti birisi caps olarak almis, bu adama prim verenler belki biraz utanir diye buraya birakayim ettigi hakareti.

    su yaptigi hakareti 3 iq sahibi ak çomarlar bile yapmaz lan. nasil bir lagimsin sen.

    muhtemelen artik bir daha ulkeye donemeyeceksin. sirince'de sikindirik egonu tatmin etmek icin yaptigin anit mezar'a gomulemeyeceksin. buyuk ihtimalle yunanistan'da bir yere gomulursun. ben de yunanistan'a ucak bileti alir, adalari ve atina'yi bir guzel gezer, kilo kilo karidesi kalamari mideye indirdikten sonra mezarina gelir ustune sicarim. amina kodumun kacak muteahhiti seni.

    edit: linki duzelttim