sozlukalemininarananyazari4
profili

  • futbol tarihinin en iyi 3 ismi

    1- ronaldinho
    2- ronaldo fenomen
    3- maradona

  • 28 eylül 2021 ajax beşiktaş maçı

    3-4 diyenler var akıl almaz şekilde. sakatlar düzelmezse 10 geliyor aq ne anlatıyorsunuz siz ya ?

  • volkan demirel

    geri dönmesini hiç istemediğim “oraya gitmiyoruz beyler” lafının sahibi. çoğu renktaş bu lafın ne olduğunun nerelere gittiğinin farkında olmasa da yine de benim gibi bilenler ve düşünenler var. umarım sene sonu itibariyle bir daha kulüple hiçbir şekilde ilişiği kalmaz. kaldı ki 6-7 yıldır genellikle çok vasat. ne kaleci olarak ne de karakter olarak lazım değil kendisi.

    edit: birçok soru geldi bu söz ile alakalı. buradan açıklayayım. 2013-2014 sezonunun stattaki şampiyonluk kutlamasında takım tribünleri tek tek dolaşırken sıra okul açık tribününe geldiğinde volkan demirel takıma “oraya gitmiyoruz beyler” diyerek takımın okul açık tribününe gelmesini engellemiştir. bir konuyu daha açıklamakta fayda var. okul açık tribünü aziz yıldırım diktatörlüğüne karşı koyduğu için aziz yıldırım tarafından “paralı köpekler” olarak itham edilmiştir. yani volkanın bu sözü söylemesinin nedeni o tribünün komple aziz yıldırım karşıtı olmasıdır. oysa fenerbahçe tribününü bilen renktaşlar asıl paralı köpeklerin migros tribünündeki anadolu gfb denen oluşumun olduğunu bilirler. içerde 1-2 kaybettiğimiz sivas maçında (kuyt’ın penaltı kaçırdığı) mecburiyetten migros tribünündeydim. anadolu gfbnin olduğu yerde 15-20 yaşlarında bir genç aziz yıldırım istifa dediği için maç sonu üst tribünde tekme tokat dövülmüş ve stadın iç kısmındaki tribünlere çıkışı sağlayan bölgedeki kepenklere fırlatılmıştır. neyse ki ali koç’un seçilmesiyle bu ekip dağılmıştır.

  • istanbul'da yaşamanın kepazelik olması

    bugün bir kez daha kanaat getirdiğim durum. ilk fırsatta defolup gideceğim buradan. allah bilir de yaşayacağımız 60-70 senelik ömrü bu boktan mekanda heba etmek istemiyorum.