aylakadammm4
profili

  • konya b.şehir belediyesindeki yolsuzluklar

    düşünebiliyor musunuz, habere göre adamlar üstgeçit-köprü yaptık diyorlar. 7.5 trilyon parayı kayıp ve sayıştay yetkilileri üstgeçidi görmeye gittiğinde üstgeçidi bulamamışlar. ama yargılanırlar mı? asla! çünkü allah, kuran, kitap, dinimiz islam..amin.

  • camiler geceleri evsizlere açık olmalı

    neden olmasın? eminim şimdi gelip burada, yok halıları çalarlar, içeriyi kirletirler diyenler olacaktır. camiye tek bir görevli bırakılarak bu sorun çözülebilir.
    böyle faydalı bir iş yapılsa, her gün toplanan yardım paraları hariç yılda 8 milyar tl harcayan bir kurum ilk defa dişe dokunur bir iş yapmış olacak. camilerde her gün milyonlarca insan sokakta kalanlar üşümesin veya aç kalmasın diye dua edeceğine gerçek bir iyilik yapılmış olacak.

    edit: caminin önündeki bankta sabahlayacaksa bir evsiz, kapısında koskoca kilit olan caminin orada hiç bir manevi anlamı kalmaz.
    örnek olarak, en fazla evsizi barındıran istanbul'u ele alalım: istanbul müftüsü prof. dr. hasan kamil yılmaz, istanbul'da 3 bin 365 cami oldugunu belirtmiş. istanbul'da sokakta geceyi geçirenlerin tahmini sayısı ise ortalama 10.000 kişi. her camiye ortalama 3 kişi düşüyor.

    edit 2: bu başlık altında yazılanları erinmeyin ve vaktiniz varsa mutlak suretle okuyun. ülkenin ahlak karnesi olabilecek nitelikte yazılar mevcut.

  • öztürk yılmaz'ın chp'den ihraç edilmesi

    haklı bir ihraç kararıdır. her nedense bu tip adamlar ortada seçim kararı yok iken halkı akp'ye yanaştıracak açıklamalar yapmıyorlar. lakin, her seçim yaklaştığında chp içerisinden birileri çıkıp akp'nin elini güçlendiren, akp'ye din söylemi siyaset yapma imkanı veren açıklamalar yapıyor. chp ilk defa bu yolu kapamıştır. tartışamaya konu olan olayın özeti linktedir. link

  • cumhuriyet bayramı

    cumhuriyet ayakta değildir! gençliğiyle, eğitimiyle sistemiyle, hukuğuyla çökmüştür. bir meydanda, caddede veya sokakta, yüzlerce-binlerce kişi toplanıp cumburiyeti kutlasanız da gerçek budur! ben sadece bir sıvacı ustasıyım. gerçekten eğitimli insanlar benden daha iyi görüyorlardır gerçeği. eğitimsiz bir gençlik eğitimi parayla kıyaslayan bir eğitim ordusu bitirdi koskoca bir ülkeyi. kuranların ruhu şad olsun! rahmet ve saygıyla eğiliyorum herşeye rağmen.