almazlar ki seni oraya4
profili

  • kafayı resetleyen aktiviteler

    çok sık tren yolculuğu yapmam ama yaptığım zamanlar bana çok iyi geliyor. cam kenarında bir yere oturup kulaklığımı takıyorum ve geçtiğimiz yerleri dikkatlice izlemeye çalışıyorum. çalışan insanlar, tarlalar, hayvanlar ve daha bir sürü şey görüyorsun. size bilmem ama benim kafayı resetliyor bu olay.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    hiç tanımadığım insanlarla muhabbet etmek daima hoşuma gitmiştir. iyi de geliyor insana bence. benimle aynı görüşte olan varsa yeşillendirebilir. boşverin derdi falan. yeni bir insan tanımak, farklı muhabbetler renk katar.

  • üstteki yazara öğüt ver

    sevdiğin insanların değerini bu dünyada bil, onlara güzel şeyler söyle, güzel davran. öldükten sonra her şey için çok geç olabilir. pişmanlık ile yaşamak ve ölmek istemezsin.

  • 25 ekim 2018 anadolu efes fenerbahçe maçı

    şu başlıkta bile dört tane sazan bulup engelledim. daha euroleague'in dördüncü haftası oynandı ve gelip burada normal bir mağlubiyettten sonra fenerbahçe hakkında yok basketbol da bitti yok bilmem ne gibi hiç beyin gerektirmeyen cümleler kuruyorlar, gerçekten şaşırmamak elde değil. bir yandan da iyi oluyor aslında, gereksiz tiplere basıyorsun engeli bir daha hiç yorumu gözükmüyor, temiz iş.

    tanım: anafolu efes'in geriden gelerek, ikinci yarıdaki iyi oyunuyla kazandığı maçtır. öte yandan fenerbahçe ilk yarı 52 sayı atıp , ikinci yarı kötü bir performansla maçı kaybetmeyi hak etmiştir. tebrikler anadolu efes.