riot215
profili

  • seni sen yapan kötü huyların

    her şeye itiraz etmem. tam bir muhalefet partisi lideri gibiyim her boka itiraz, her boka karşı...

  • her kadında olan psikolojik problem

    peşinen söylüyorum meriç değilim!

    açıkçası ben kadın olsaydım bırak bozuk psikolojiyi manyak olurdum. onu giyme, buraya bakma, şuraya gitme, bunu deme, bunu yapma, şöyle yürü, kadınlar gülmez, kadınlar böyle konuşmaz, daha onlarcası... müslüman olsan inandığın din seni *insan yerine koymaz; ateist olsan, bu ateist zaten inanmıyor kesin yolludur derler. gecenin bir yarısı sokağa çıkamazsın, çoğu yere yalnız başına gidemezsin, neredeyse çoğu parkta “kadın başına” oturup kitap bile okuyamazsın. aşık olduğun adam her an delirip seni kesebilir. boşandığın adam seni çocuğunun yanında kurşun yağmuruna tutabilir. red ettiğin adam seni on parçaya ayırıp çuvala koyup nehre atabilir ya da bunların hiçbiri olmasına gerek yok, öylesine yanından geçtiğin bir adam sadece kadın olduğun için seni delik deşik edebilir.
    sen kadınla tanışıp yatağa atma hesaba yaparken kadın “bu adam beni öldürür mü?” nün hesabını yapar. lan şimdi kadının psikolojisi bozulmasın da kimin bozulsun?

    toplumdaki iki yüzlülük de had safhadadır. erkek on kadınla yatar “erkek adam, aslanım benim” olur, kadın sevdiğiyle olur “yollu” olur. erkeğin bekaret kemeri yoktur, kadının vardır. erkek aldatır, kadın asla.

    karman çorman yazdım belki ama empati yaparken bile psikolojim bozuldu... kadınlar bunu her gün yaşıyor. arkadaş bu ülkede özellikle de bu zamanda kadın olmak gerçekten çok zor. bir de böyle -çok afedersiniz- yarak kürek başlıklar açıp kadınları daha da üzmeyin!!!

    *düzeltme

  • fahrettin koca'nın takdir edilmesinin nedenleri

    bu adam dur durak bilmeden çalışıyor, halkı bilinçlendirmeye ve bir takım önlemler almak için gayret gösteriyor. şu ana kadar coronavirüsle en etkin savaşan kişi konumunda benim gözümde. ilk vak'adan beri duruşu, bilim kurulunu etkin çalıştırması ve gerekli tedbir ve önlemlerin biran önce alınmasını sağlaması takdire şayan. böyle çalışan ve gayret gösteren devlet adamlarını görmeyeli uzun zaman olmuştu. bu şekilde devam etmesi dileğimle.

  • vedat muriqi

    rakip ceza sahasında stoper gibi kayarak top çalıp, santrafor gibi gol atmak.. bu kaçıncı level muriç?

  • dublajı orijinalinden daha iyi olan filmler

    evet genellikle animasyonlardır:

    (bkz: ice age)

    sid’in seslendirmesi başka hiçbir dilde bu kadar güzel olamaz.