nickimtam13harf5
profili

  • otizmli oğlumun skolyoz oluşu

    30 derecelik ölçü ile başımıza gelen durum. oğlum 7 yaşında ve otizmli. iki doktor ameliyat dedi, ilk etapta korse kullanacağız ve fizyoterapi alacak. korse için bugün alçı yöntemi ile ölçü alınacak. alçı ile mi 3d ile mi daha sağlıklı kalıp alınır bilmiyorum. bu iş tecrübe de istiyor, ankarada korse için tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır?
    eğer ameliyat gerekirse bunun için hangi doktoru tavsiye edersiniz?
    korse bizi çok zorlar mı malum otizm de hayatımızın bir parçası ve bizi yeterince zorluyor. oğluma taktırabilecek miyim bilmiyorum. yatağına yastığına kadar değiştireceğim bu konularda da tavsiye istiyorum. bu başlık konunun aciliyeti sebebi ile açılmıştır forumladıysam keyfi değildir.

    edit: gerek özelden gerek enrty ile çok mesaj aldım hepsini henüz okuyamadım birazdan tek tek not alacağım çok teşekkür ediyorum
    durumun aciliyeti bizdeki skolyozun çok ani hızlanması sebebi ve bugün korse için randevumuzun oluşu nedeni ile belirtildi. ne güzel insanlarsınız ki mesaj kutum doldu, sırf bana yazmak için üye olmuş insanlar var, var olun. hepsini not alıp düzenleyip editleyeceğim ki bana söylenen bilgiler başkaları için de faydalı olacaktır.

    doktor tavsiye editi: azmi hamzaoğlu, ahmet alanay, gökhan demirkıran ve ali şehirlioğlu en çok tavsiye aldığım doktorlar oldu. bu dört doktor liste başımda öncelikli şuan.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    kadınlarla ilgili tek merak ettiğiniz şey libido sevişme seks vs olduğu sürece daha çok "nödön höç sövmömöş göbö törködöyorsonoz" diye ağlarsınız gerizekalılar.
    tanım: sapıkların üşüştüğü başlık

    edit: hiç sevmemiş gibiyi bile 'hiç sevişmemiş gibi' diye okuyan abazanlar yazmasın.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    evli olup da hala gözü aklı fikri başka kadınlarda olan orospu çocukları midenizi bulandırıyor mu?

  • ekşi itiraf

    küçükken bebeklerimi hep kendim dikerdim. hiç hazır alınmış bi bebeğim olmadı. bez bebek dikerdim, hatta zengin komşumuzun kızına da barbie evi olduğu halde kendininkini bırakıp benim bebeklerimle oynadığı için ona da dikip hediye etmiştim.

    cebimde param olduğunda da çoktan büyümüştüm. hep içimde kalmıştı ama oynamadığım için de almama gerek yoktu artık.

    ta ki bu akşama kadar. markette gördüm onu, öyle tatlı bakıyordu ki, saçları da çok güzeldi ne örülürdü şimdi o :)
    ve dayanamadım aldım.

    30 yaşıma girmek üzereyken ilk defa bi barbie bebeğim olduğu için yaşadığım mutluluğun itirafıdır bu.

    evet, biraz oynadım :)

  • ekşi itiraf

    evliliğim hiç hayal ettiğim gibi olmadı. çok mutlu edip, çok mutlu edilecektim. iyi niyeti, insanın eşi bile suistimal ediyormuş.
    bu kadar mutsuzluğu hiç hayal etmemiştim.