erdalbakkalinciragi5
profili

  • çilek vize ile kanada vizesi almak

    reklamın da böyle kötüsü amk dedirten başlık
    benim arkadaş da karpuz vizeyle afganistana gitti.

  • onlyfans videosu için makata sokarken kırılan şişe

    dedelerimizin kahvede okey taşı dizerken söyledikleri önemli deyişe göre:

    etme cahille muhabbet küstürürsün,
    sokma götüne cam şişe kestirirsin.

  • age of evlerinin elde kalması

    bokunu çıkarmasalarmış çok güzel projeymiş. böyle ev alacak olan adam evin 10 katı kadar arazisini bahçesini yanında ister. siz ne bok yemeye yan yana diktiniz amk? sanki asker basacak pezevenk binaları yanyana sokuşturmuş. tam türk projesi.

    editle geldim. var olan proje görselleri: evler arası şaka gibi 2-3 metre felan. resmen çöp.
    evler 1
    evler 2

    nasıl olabilirdi? (görsel houston, texas, abd'ye ait bir sokak) işte böyle. evleri daha da aralıklarla koyuyoruz. çok kolay. 150 tane yapacağına 30 tane yap. hepsine güzel bahçeler ve aralıklar ver. garajlar koy. valla lan gerizekalı olsan bile yaptırırsın. araplara özel yapmana felan gerek yok. bu evleri 1 milyona bile satarsın. kaldı ki maliyetin 200 bini geçmeyeceğine eminim de tabi arazi/arsa parasını bilemem.
    olması gereken

    bu arada bilmeyenler için açıklayayım, paylaştığım görseldeki evler bir amerikalı için çok ucuz, sıradan evler. ve hemen hemen her mahalle böyle. daha da iyileri var da bulamadım.

  • avrupa'nın en ucuz benzinini kullanmamız

    1 litre benzin fiyatını ülkelerin asgari ücretine böldüğünde sonucu tekrar gözden geçirip buraya yazması gerekenlerin beyanı

    örnek: bu liste dolar a göre yapılmış olup euro karşısında dolar ne kadardır ona bakarak farkı anlayabilirsiniz. şimdi dolar kuru bizde 30 olsa dünyanın en ucuz benzinini mi kullanıyoruz diyeceksin amk çomarı?

  • iphone'un en beğenilmeyen özelliği

    mesajın içinde bir rakamsal karakter olduğunda ve bu karakterler size lazım olduğunda bu amk karakterlerini kopyalamaması ve sadece numara sanarak aramak istemesi.

    böyle çıkıyo: https://i.hizliresim.com/4zqqap.jpg