nerdensin4
profili

  • 22 haziran 2021 kılıçdaroğlu suriyeli açıklaması

    suriyeliler vatanına dönünce neler olacak,

    - 1 milyona yakın konut boşa çıkacak, böylelikle düşük gelirli kesim daha uyguna ev bulabilecek. aynı durum dükkanlar içinde geçerli. emlak fiyatlarında gerileme olacaktır.
    - 4-5 milyon insan gidince özellikle yüksek göçmen sahibi bir şehirlerde insan azalacağı için park ve trafikte kısmen rahatlama gerçekleşecek.
    - düşük gelirli insanlarımız daha fazla kazanmaya başlayacak. iş imkanları artacaktır.

    gitmelerini kim istemez, zengin ve sermaye sahipleri. orta ve düşük gelirli vatandaşlar pozitif yansır. olumlu bir beyandır, umarım en kısa zamanda gerçekleşir. bu beyanı verenler kesinlikle daha fazla oy alacaktır.

    not : elbette güvenlik ve insani şartlar sağlandıktan sonra etap etap, aksi düşünelemez.

  • alkışlarla yaşıyorum

    içim buruldu, sitenin 2. versiyonunu ben yapmıştım. asıl patlamayı yaptığı dönemde projede yer aldım.

    yanlış hatırlamıyorsam 2006 sonu veya 2007 başıydı, mesut bahtiyardan bir mail gelmişti, projeden biraz bahşetmişti. daha önce kendi yaptığı siteyi tekrar yayın hayatına sokmaya çalışıyordu.başarısız denemelerden dolayı sanırım biraz gına gelmişti. izmir kıbrıs şehitliğinde gazi kadınların orada bir kafe de buluşmuştuk, baya heyecanlıydı. yaşlarımız benzer olduğu için retro tarzı benimde çok hoşuma gitmişti . yanılmıyorsam o zamanın şartlarında 1,5-2 ay içinde yayına sokmuştuk siteyi. ilk etap da 1.500 $ ücret almıştım. server durumlarında çok sorun yaşamıştık ama melek yatırımcımız da çok destek oldu. ben grafik/programlama , mesut işletme ve melek yatırımcıda giderler konusunda çözümler ürettik. mesut bahtiyar kısa dönem askere gidip geldikten sonra çok güzel bir ekip kurarak siteyi kaliteli bir duruma getirdi. ekşi sözlük gibi editörler için kalite öncelikliydi ve kısa zamanda çok güzel yerlere geldi. ben moderatör olmama rağmen abi benim videom neden yayınlanmıyor, yayınlarmısın tarzı talepler az gelmemiştir.youtube ve twitter karşımı güzel bir formatı vardı. çok özel videolar ve yaran yorumlarla hatırlayacağım.

    anılarda yaşasın, bendeki versiyonun görseli;

    https://hakanozfatura.com/…/alkislarla-yasiyorum-52

    edit : düzenleme

  • mavi jeans ağ yırtılması kurnazlığı

    yaklaşık 3 senedir bu başılığı açmak aklımdan geçiyordu, ama türk milletine özgü iyi niyetimi bir türlü kıramıyordum.ama artık yeter.

    yaklaşık 8-9 senedir mavi jeans ten kot alıyorum ve daha senesi dolmadan ağ kısmı yani iki bacak arası yırtılıyor. ilk senelerde olur öyle şeyler diyordum, ama artık bunun bir ritüel haline alması benim sinirlerimi baya bozdu. her aldığım mavi jeans kotu aynı yerden mi yırtılır ? kotla koşmuyorum veya zıplamıyorum. her orta yaş insanı gibi masa başı işe veya arkadaş buluşmasına gittidiğimde kullanıyorum.. ama rezil olmaktan bıktım artık ve inadına eski 3 kotumu terzime verdim diktirdim ve tekrar giymeye başladım.

    eminim sözlükte bu durum bir çok erkek kullanıcısınında başına geliyor, birazda internette araştırdım. şikayetvar da bu duruma bir sürü kullanıcı mağdur. akşam eve gidince terziye vermediğim kot varsa fotoğrafınıda çekerek ekleyeceğim.

    bu konu hakkında lütfen biraz sesimizi çıkartalım...
    sikerler sizin endüstrüel eskitmenizi...

    https://eksiup.com/7e1cd7dc5831

    örnekler
    https://eksiup.com/6102dbda0343 / @vytis
    https://eksiup.com/f07de1b7e518 / @nepss / 1 aylık kot
    https://eksiup.com/976b8e971788
    https://eksiup.com/a410115e3547 / bunlarda benden yamalı 2 tanesi, diğerlerini atmışlar.
    https://eksiup.com/a1aba38ea411 / benim en fazla gördüğüm sıkıntı... al kardeşim taze çektim / @feikosan gozaimasen
    https://eksiup.com/6c83f80c2661
    https://eksiup.com/336dd7071117
    https://eksiup.com/77a9babda853
    https://eksiup.com/38b2c8143285
    https://eksiup.com/c7e20ffd0589 @metrikstekikirmizihap
    https://eksiup.com/98a354afa607 @winston software
    https://eksiup.com/70acd11ba314 @civiliduvarkrosesi
    https://eksiup.com/56f2b44e4171 / özel serimiş pehhhh / @maxspenc3
    https://eksiup.com/f3d6fb992278
    https://eksiup.com/1a446b3d7888 / 2 aylık kotlar @kummerspeck

    edit : bir arkadaş iade edin ve değişime yollayın diye belirmiş. ben atlamışım. 3-4 sene evel kotu aldım gittim. faturası yok diye direttiler biraz zorlayınca kayıtlarda bulundu ve verdim. 20 gün sonra kullanıcı hatası diyerek delik kotu bana geri verdiler.

    edit 2 : koca popoya laf atanlar olmuş. 1.75 ve 73 kg yum kendimi bildim bileli. alırken kilolu iseniz bu ağdan yırtılır diye biri bana birşey söylemedi veya imzalattığını hatırlamıyorum.

    edit 3 : fotoğraf gönderecek arkadaşlar olursa , linkleri konunun altına ekleyeceğim.

    edit 4 : başlığı açtığımdan beri sürekli mesaj alıyorum, evet çok olduğunu biliyordum ama bu kadarını bende beklemiyorum.

    edit 5 : kadınlardan aynı konu hakkında şikayet var, mesajlar geliyor.

    edit 6 : konu hakkında müşteri ilişkileri müdürü ile iletişime geçmemi söyleyen mesaj aldım, mavinin konu hakkında haberi var. ben yeni kot veya değişim istemediğimi belirtim , ağ yırtılması hakkında çözümünüz yoksa konuşmaya değer bir şey olmadığını söyledim kendilerine..

  • izmir

    1 haftadır bok kokusunun nedeni limana gelen angus (dana) gemisinin yaydığı bok kokusudur.

    bu angusları yurt dışından kim getiriyor ? akp hükümeti.

    siz bayram da 4 kişi danaya giricek veya nusret tuz serpicek diye biz bu bok kokusunu çekmek zorundayız.

    hadi şimdi siktirin gidin.

    not: 6 yıllık alsancak sakini