garipadam5
profili

  • sözlükçülerin en eften püften başarıları

    2 dakika önce gerçekleşti. kedi sahibi olduğumu bilen üst komşularım ( 3 adet dişi ve muhtemelen öğrenciler) kapımı çaldı. kedileri balkona kaçmış. onlar da düşecek korkusuyla alamamışlar. hemen ben devreye girdim. seksi ses tonumla gel pisi pisi dedim gelmedi şerefsiz. biraz cesaretlenip yanına gittim. yavaşça kulağına "kaçarsan rezil olurum" dedim. sağolsun anladı. kucağıma aldım ve görevimi başarıyla sonlandırmamın mutluğunu yüzüme yansıttım. kızlar teşekkür edip beni alkışladılar.

    inşalla yarın muslukları bozulur sözlük.

  • takımlarına tezahürat yapan kuzey koreli kızlar

  • ekşi itiraf

    sebzeli kuzu et haşlama yaptım. hem de düdüksüz tencerede. hayatımda sucuklu, sucuksuz yumurta dışında ilk kez yemek yaptım. çok güzel görünüyor. birazdan afiyetle yiyecem. ohh miss. yalnızım, afiyet olsun bana.

  • 15 temmuz gecesinden akılda kalanlar

    komik bir anı da olabiliyor.
    o gün benim bir gözüm tv'de bir gözüm de bilgisayardaydı. yaşadığım ilçede akşamları sokağa çıkma yasağı var * 1 gün önce saat 21:00'da kapı önünde sigara içtirmeyenler o gün hoparlörlerden sokaklara çağırıyorlardı bizi. kafamda deli sorular, acaba diyorum hangisi daha iyi olur bizler için. darbenin başarılı olması mı bastırılması mı? darbe lan bu iyisi mi olur diyorum.
    trt'yi açıyorum, tijen hanımın darbe bildirisini okuyuşunu dinliyorum. ahan da iş ciddiye bindi. biraz endişe biraz merak. anamın hiçbir şeyden haberi yok. geceleri uyutmayan cizre sıcağında çareyi "dam"a serdeği yer yatağında bulmuş. gideyim de haber vereyim dedim. merdivenleri koşa koşa çıktım. aramızda şöyle bir diyalog geçti.

    ben: da da rabê darbe çêbu (ana ana kalk darbe olmuş.)
    annem: darbe? darbe çî ye? (darbe, darbe nedir?)
    ben: %80'i türkçe olarak darbe şudur.
    annem: hı, bla kurê min (hı, tamam oğlum)
    ben: !!!!!!

    aşağıya indim. meraktan sabaha kadar uyuyamadım. annemi ne selalar ne de hoparlörden sokağa çağıran sesler yatağından çıkardı. sabah 8'de falan uyandı.

  • 5 haziran 2015 diyarbakır'da polisin linç edilmesi

    patlamada yaralanan polistir. yardim edenler de halk. ulan harbi orospu cocugusunuz.