leon dupuis8
profili

  • çukur (dizi)

    türk dizi tarihinde hayatımda izlediğim en korkunç sahneyi çekmiş dizidir. kadını canlı canlı kesip biçseydiniz daha iyiydi diri diri mezara gömmekten. hem de kocasının çaresizliği önünde. bir de çoluk çocuk izliyor bu diziyi düşünün. allah ne belanız varsa versin orospu çocukları

  • merak edilen ancak hayal kırıklığı olan yiyecekler

    yaş pastanın üstündeki kirazımsı şey. görünüşü çok ulaşılmaz, çok asil. ama yer yemez mide bulandırır.

  • cem yılmaz'a yabancılar gülüyor mu sorunsalı

    cevabı 'hayır' olan sorunsal. sebebine gelince; dünyada dizi film sektöründe son 15 yıldır dünya devi olduğumuzu bilmeyen kalmadı. öyle ki ihracatta kırdığımız rekorlar bir kenara, adamların kendi ülkelerindeki prime time'ı da ele geçirmiş durumdayız. yani eskiden güney amerika'dan pembe dizi sipariş eden türkiye'nin dizileri şu anda onların televizyonlarında oynuyor. peki sektörü ele geçirecek kadar bu büyük başarıları sağlayan yapımlar neler? dramalar. aşk meşk dizileri, burada beğenmeyip burun kıvırdığımız ne varsa adamlar çatır çatır izliyor. ancak tek bir şey hariç. komedi. neredeyse hiç satılmamış. sebebi ise çok basit. adamlar yapılan esprileri anlamıyorlar. anlamadıkları için gülmüyorlar ve saçmasapan bir hal alıyor. çünkü şakalarımız çok yerel. sadece bizbize anlaşılabilecek türden şeyler. düşünün dizilerde durum bu. cem yılmaz dediğimiz kişinin bunun en az bi dört beş misli yerli espri yaptığını düşünecek olursak tamamen fransız kalacaklarını ve mimiklerinin bile kıpırdamayacağını varsayabiliriz. o yüzden bunu tartışmaya bile gerek yok. konu kilit.

  • kadın yönetici ile çalışmak

    büyük bir mobilya mağazasında dış ticaret departmanında işe başlayacaktım ve departmanın müdürü kadındı. inanılmaz önyargılarla işe başlayıp ''şimdi bu kadının kaprisleri arasında zaman geçmez'' diye efkarlanırken zamanla şeker gibi bir insan olduğunun farkına vardım. ikinci önyargım ise ''kadından yönetici mi olur lan'' veya ''kadın kısmı yönetmek değil yönetilmek için vardır'' gibisinden bir şeydi ancak gayet de iyi bir yöneticiydi kendisi. hem çok ciddiyetli ve prensipli bir kadındı, hem de kimseyi incitmiyordu, üstüne üstlük emir de vermiyordu yani kimsenin erkeklik gururunu ezmeden talimat veriyordu nasıl başarıyorsa. herkesi kabiliyetine göre en iyi şekilde değerlendiriyordu.hiç ablam olmadığı için onu sanki ablammış gibi seviyordum ve gerçek hayatta bir ablam olsa herhalde ancak bu kadar severdim. sonra işten ayrıldım, başka işlerde çalıştım ama onun gibi iyi bir yöneticiye hiçbir yerde rastlamadım. o yüzden sevgili sözlük yazarları, cinsiyetçiliğin ve genellemenin her türlüsünün boş olduğunu hatırlayalım, kimseyi kendi önyargılarımızla itham ve infaz etmeyelim. amen.

  • atatürk'e hakaret edeni döven polise soruşturma

    bir hukuk devletinde olmasi gerekendir. ulu önder'e hakaret eden o soysuzun kıçına tekmeyi vurmasi gereken hakimdir, polis değil. boş yere duyar kasmayın, hatta mumkunse başlamadan bitirin

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    varsa dertleri alayım keyfim yerinde bugün.

    not : erkeğim ve amacım kız düşürmek falan değil herkes yazabilir her türlü derdi dinlerim farklı bir amacım yok

  • yazarların en iyi beş dizi listesi

    (bkz: bizimkiler)
    (bkz: kaygısızlar)
    (bkz: gurbetçiler)
    (bkz: perihan abla)
    (bkz: süper baba)

  • kel erkeklerin asla yakışıklı olmaması

    bir şekilde brazzers'taki kel adam'ın eline düşmüş ve feci şekilde intikam hırsıyla dolmuş olduğunu anladığım yazarımsıtırak sıçmığı.

    not: kel değilim saçlarım gayet gür.

    not 2 : insanların kendi elinde olmayan fiziksel özellikler üzerinden üstünlük devşirmeye çalışmak en hafif tabiriyle ırkçılıktır. kısaca orospu çocukluğudur.

    edit:

    http://i.hizliresim.com/pngml0.png

    şöyle beyinsizlerden mesajlar geliyor ajsdaslfn kel olmadığımı söylediğim halde hem de.

    sen ve senin gibilere tek cevabım:

    https://www.youtube.com/watch?v=rlp6m_bghcu