it s my laf4
profili

  • soyadı yan ile bitenlerin kaliteli insanlar olması

    (bkz: seda sayan)

    tartışma bitmiştir.

  • s. özışık'ın yılmaz özdil'e verdiği tarihi ayar

    kendisi sayesinde sinemaya, tiyatroya giden, müzik dinleyen, gösteri izleyen, resim sergisi gezen insanların dinsiz imansız olduğunu öğrendiğimiz kişi beyanatı. işte bu yüzden mal geldiniz mal gideceksiniz!

  • selahattin demirtaş

    kulağıyla değil, götüyle dinleyenlerce silahlanın çağrısı yaptığı denilen siyasi kişi.

    konuşmayı başından sonuna izledim ben öyle birşey duymadım. adam tanımadıklarınızı parti binalarına sokmayın dedi, bilinmeyen kutuları, çiçekleri almayın dedi, üst araması yapın dedi hatta diğer partiler de önlem almalı dedi.

    camiler, cem evleri diğer dini yerlerde korunmalı dedi. başka ne desin adam, ne desin yahu? defalarca parti binası patlatılmış, mitinginde bomba patlamış bir parti başkanı ne desin?

    bir siyasi parti lideri olarak gayet yerinde, insan gibi açıklama yapmıştır. ama ama ama diyenlerin gözüne o amaları sokmuştur. daha ne desin adam anlamıyorum ki. ana avrat düz mü gitsin!

    hayatımda hdp ye oy vermedim, seçim zamanı oyum hdp ye diyenlerle de çatır çatır tartıştım şimdi şimdi fark ediyorum ben yanlışımı. üstelik bunu sadece bu sağduyularıyla yaptılar. konuşma sonunda ölen asker içinde baş sağlığı diledi. faşist herifler siz ölen 30 genç için baş sağlığı lafını ağzına alabilecek yüreğe sahip misiniz acaba? anca ama layın durun!

  • dayı kızı ile sevişmek