istenmeyenkuzen2
profili

  • mühendislik okuyacaklara tavsiyeler

    çok söylenmiş ama ben tekrar hatırlatayım. eğer gercekten bu ise gonul verecek kabiliyeti goruyorsaniz kendinizde okuyun. zaten bunu goren vatandas da burda okumayin diyen andavallara kanip vazgecmez. ama ustune basa basa söylüyorum. okuyacaksanız en iyi yerlerde okuyun. bunu kesinlikle kolay iş bulursunuz, etiket falan gibi beyaz yakalı zırvalarının dışında söylüyorum. iyi bir okulda bilmediğiniz süper ötesi yönlerinizi farkedebilirsiniz ve hayatınıza bambaşka bir yön çizebilirsiniz. sayısız örneği mevcut. küçük bir araştırma ile bu insanların kim olduğunu öğrenebilirsiniz. en basitinden cenk-erdem itü müh. fakültesinde tanışıp hayatlarında bambaşka bir yön çizdiler. belki siz cenk-erdem olmayabilirsiniz ama en azından çevrenizde sizi ruhen tatmin edecek, keyifle sohbet edecek insanlar bulabilirsiniz o okullarda. o okullara sıradan bir insan olarak girip sanatçı çıkabilirsiniz. sayısız örneği var köyden odtüye gelip neler neler yapıyorlar.
    ama sıradan bir okula giderseniz eğer ve yukarıda bahsettiğim şeyler sizin için önemli ise şunlara hazırlıklı olun. çevrenizde sadece beyin kapasitesi dota,batak,okey,arabalar,en kolay para nasıl vurulur,iddaa, olmayan karı-kız hakkında şunu şöyle sktim,benim işim zaten hazır gibi insan zekasını gerileştiren muhabbetlere maruz kalabilir ve üniversiteye ilk girdiğinizden çok daha geri bir şekilde okulu bitirebirsiniz. daha torpille akademisyen olmuş ve proje ar-ge kısımlarına girmiyorum bile.
    üniversiteyi sadece okula gidip gelip barlara takılmak diye düşünmeyin. kişilik olarak donanımlı ve birikimli olmaya çalışın. ve bunu en iyi kolay şekilde yapabileceğiniz, aynı düşünceyle birleşebileceğiniz yer ilk önce kendiniz sonra iyi bir okul. hayatınızın iyi yada kötü kırılma noktası olacak. iyi düşünün.

  • akp seçmenini nasıl ikna ederiz

    buyukbabam abim muharrem ince'ye oy verdi diye abimi pkk destekcisi ilan etti. abim yuzbasi ve senelerini operasyonlarda gecirdi. ben artik vazgectim. ınanin umurumda da degil.