eq8
profili

  • bu kız bize bakmaz psikolojisi

    kevaşe gibi giyinenlere bakmıyorum. sebebi "bakmaz" psikolojisi değil, dikkat çekmeye çalışan insanlara prim vermeme ve bunlardan bir hayır gelmeyeceğini bilme psikolojisi. güzellik ile alakalı bir durum değil.

  • mhp'li kürt

    hdp'li türkler kadar ilginç değil.

  • parayla her kızı düşürebilmek

    paraya çoğu kız düşer. fakat fahişeler dışında kimse paraya düştüğünü kendine itiraf edemez. bu konuya kendini inandırır. paralı olması değilde güçlü olması, sözü geçen birisi olması, zeki olması olur buna açıklaması. aslında para hariç saydığı tüm özelliklere, o kişinin parası olmasaydı asla itibar etmezdi. bu durumu eleştirmem bu yolu seçenin de kendince haklı bir açıklaması var.

  • christoph daum

    adam gelmiş 67 yaşına dünya futbolu o dönemlerden çıkmış çok başka yerlere gelmiş. hala daum diyenler var.

    fenerbahçe'de daum'la başlayan aykut kocaman ve ersun yanal ile devam eden, kov daha sonra tekrar getir modeli caner ve gökhan gönül ile devam etti. bir de 3. kez daum'u getirin tam olsun. bu kafalar yüzünden fenerbahçe'nin son yılları berbat.

    tanım: fenerbahçe ile anılan teknik direktör.

  • 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı

    babam o hafta maçın cd'sini almıştı. maçı yarılara bölmüşler, toplam 2 cd'den oluşuyordu. o dönem ps1 oyunu almaya gittiğimde başka cd'cilerde de satılırken görmüşlüğüm vardır. ama babamın hareketlerinden anladığım kadarıyla galatasaray'lılar çabuk unutur ondan aldım tutumu vardı. adam bildiğin kriminal kanıtmış gibi sakladı o cd'yi. "çizme sakın ha bu özel" falan derdi. premier vcd player'a takar takar izlerdim. sanki gizli çekim porno filmiydi amk. cidden adam özenle sakladı la o cd'yi.

    hiç unutmuyorum o cümleyi, "serhat attı 5 oldu", güzel zamanlardı vesselam. o zamana kadar duyduğum tek washington abd'nin başkenti olandı. ikincisi ise fenerbahçe'deki washington'dı. washington portakalını falan daha sonradan öğrenmişimdir.

  • rte'nin 340 bin doları olması

    yani biz de yedik. galiba servetinden de 6 sıfırı attı.

  • 30 haziran 2018 tütün ürünleri ötv zammı

    (bkz: alırım bir dal)

    şuan içtiğim sigaranın bir dalı bile 50 kuruşa denk geliyor. önceden yere düşen dalı almazdım. şimdi hemen eğilip alıyorum. devletimiz sağolsun 1 gram tütün uğruna domalmayı öğretti bize hem parasal hem fiziken.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesinin nedeni

    ya sokucam şu liderlik vasfı laflarına. ne bu koyun sürüsü de çoban mı arıyorsunuz? bozkurt sürüsünde alfa kurt mu eksik? hayvan mıyız lan biz? ülkücü reis mi aranıyor?

    zaten türk insanın genel sorunu bu, dış görünüşe, tipe öyle bir dikkat ediyor ki iett'de şöförlük yapacak adamlar ülkede en yukarlarda. kardeşim bir adamı lider yapan medyadır. inceyi de linç edip neredeyse harcadılar farkında değil misiniz. sen başına kimi getirirsen getir.

    imkansız abicim imkansız. sen hz.muhammed'i aday koy adamın karşısına kimse bilmesin peygamber olduğunu, elinde 50 tane televizyon kanalı, sayısız gazete olan bu adamı yıkamazsınız. gevşeklik yapmasaydınız da halk tv gibi onlarca kanalınız olsaydı. işte o zaman zaten bu herifler anca %5'lik marjinal bir parti olmaktan öteye gidemezdi. bu adamlar iktidara gelmeden kanal 7, samanyolu gibi tv'ler kurup, kurdurup kitle toplarken siz ne yaptınız?

    16 yıldır satın almadıkları, tmsf ile ele geçirmedikleri kanal mı bıraktılar. siz ne yaptınız? paranız mı yoktu.