fasulye yiyen perihan savas4
profili

  • müftüden düşük bel pantolon uyarısı

    hiç katılacağımı düşünmezdim ama adam haklı.

    orası bir ibadethane. dress code gayet açık. hem buna uymayıp hem de başkasının ibadetini sekteye uğratmak zannımca hoş değil. hiç kimse dua ederken çatal görmek istemez.

    müftü söyledi diye de her şeye kulp bulmayın bence.

  • e-bebek'in bencil anne reklamı

    geçen de billur kalkavan denen şahsın söylediklerine içten içe çok sinir olmuştum bir anne olarak ama...

    ama, yani bu kadar da olmaz yahu!

    siz o bebek arabasına bebeği koyup sokağa çıkınca niye herkes önünüzde diz çöksün istiyosunuz yahu hayırdır?

    tek suçu karşıdan yürüyerek gelmek olan o iki adamı yok etmenin mantığı nedir? siz o kaldırımda yürüyorsunuz diye, herkes yolunuzdan çekilsin de 2 saniye bile siz başkalarını beklemeyin mi yani? ya da azıcık sabredersin zaten kenara çekilir sana yol verirler. ama yoooook herkes şehzade/prenses annesi olduğu için beklenir mi hiç?

    süslü püslü alışveriş torbalı kadının saçını ne hakla dağıtıyorsunuz mesela? sizin gibi doğurmayı üremeyi tercih etmedi saçına başına baktı, alışveriş yaptı diye bu neyin kini? kim kimi ne hakla yargılıyor? herkes üremek zorunda mı? sen üredin kendini saldın diye her kadın aynı şeyi yapmak mecburiyetinde mi? bir de böyle kadınlar gününde filan feminist feminist ahkam keserler. bu dünyada kadın kadının kurdu olmuş yemin ederim.

    ha bir de dokunmadığı müddetçe tonton bi teyze çocuğuma agucuk gugucuk yapabilir. insan olmayı sosyal hayat iletişimini bu kadar mı unuttunuz? tamam taciz tamam tecavüz tamam mikrop tamam mahremiyet alanı filan kabul de bi bebeğe uzaktan da ay canım yapamıycaksak yerim böyle dünyayı.

    not: anneyim. bizzat her zorluğu yaşadım ama sırf ben doğurdum diye herkes yolumdan çekilsin veya fit ve havalı kadınlar yokolsun istememiştim. bu bildiğiniz düpedüz şımarıklıktır. ve bir anne olarak ben bu anne tipine feci sinir oluyorum.

    bu arada link: https://youtu.be/6yvzriywmjg

    bi de altına analar ay bayıldıkkk filan yazmışlar ya hakikaten bu ülkenin insanının özgürlük tanımıyla ilgili ciddi sıkıntıları var.

    edit: mesaj kutumu küfürlü mesajlarıyla kirletenler, tek üzüntüm çocuğum sizin yetiştirdiğiniz ya da yetiştirecek olduğunuz çocuklarla aynı çağda yaşayacak.

    edit2: vazgeçtim üzülmüyorum. o kadar güzel mesajlar geliyor ki çoğunluk biziz sizin çocuklar da bizimkilerin arasında eğitilir düzelir inşallah.

  • gelecek evrimde ilk kaybolacak organ

    20lik dişler.

  • rte'nin seçimi kazandığı halde sevinmemesi

    rus ruleti misali mermi kendisine denk geldi, halbuki seçilmemek için o kadar da kek dedi buzdolabı dedi fırın dedi, ne utanmaz arlanmaz dangoz bi kitlesi varsa gene ihale adamcağıza patladı.