maotunq3
profili

  • orta şeritte 70 km ile giden tip

    sağdaki tali yollardan kontrolsüz giren barzolardan kaçınmak için orta şeridi tercih edebiliyor da olabilir. 70 ile gidiyorsa rahatlıkla solla geç ne ağlıyorsun derdini sevdigim?

  • covid-19'un 15 mayıs'ta bitecek olması

    covid’in de haberi vardır umarım

    edit: alttaki entryleri biraz okudum da bize söylenen laflarla ilgili bir şeyler eklemek istedim. cips yediği yağlı eliyle götünü kaşıyan ekşici diyen var, salgının bitmesini istemeyen cahil liseli diyen var, paylaştığı verileri anlamadığımızı düşünüp bize zırtapoz diyen konu sahibi arkadaş var..
    siz bence kafayı yemişsiniz. sizin kadar biz de istiyoruz her şeyin eski haline dönmesini, barlar sokağına gidip şu sıcak havada 2 tane buz gibi bira içmeyi, bu güzel güneşin altında kemiklerimiz ısınana kadar yürümeyi, iyi bir butik hamburgerciye gidip şöyle pastırmalı çok pişmiş etli bir burger yemeyi vb.
    ama şu paylaşılan verilere bakıp 15 mayıs'ın çok çok iyimser bir tablo oldugunu düşününce hükümet düşmanı, salgının bitmesini istemeyen ekşici piçler falan oluyoruz.

    edit 2: bana özel mesaj yoluyla küfür eden, beni bilim düşmanı, yobaz, cehapeli, hükümet düşmanı, piç, asosyal, eli ve götü yağlı bir vatan haini olarak suçlayan tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum. allah benim belamı versin gerçekten. 16 mayıs'ta tertemiz bir sabaha uyanacağımıza olan inancıma olan katkınızdan dolayı hepinize teşekkürü borç bilir gözlerinizden öperim.

  • 23 haziran 2018 belçika tunus maçı

    taraftarlar muharrem ince diye bağırıyor sanki. o kadar çok miting izledim ki kafayı yemeye başladım sanırm.