okunmaz adam5
profili

  • volvo araçlar neden tutmuyor

    fiyatı düşürürsen satılır.

  • boşanma oranlarında tarihi rekora gidiyoruz

    eş seçerken sevgiyi saygıyı değil, zenginliği kıstas alan orozpular, ilk ekonomik krizde adliyeye koşup boşanma davasını açar.

  • 26 nisan 2022 şaka maka pandeminin bitmesi

    bu ülkede düğünlerin yasaklandığını da gördüm ya...

    ben düğün yapmadan mı evlenicem diye oturup ağlayan yıkık kezzoların dramalarına şahit oldum ya...

    düğün yapıp kraliçe olucam hevesiyle göbek atarken polis baskınıyla yaka paça dağıtılan maymunların ızdırap içinde yalvarmalarını oturup seyrettim ya...

    hayatımın en mutlu 2 senesini yaşadım.

    tişikirlir pindimi.

  • arabası olmayan erkekle çıkmam diyen hatun

    sevgili kızlar,

    bakın lütfen, şu cin olmadan adam sikme tavrınızı bi bırakın artık.

    45 yaşında adamım, 6 yaşımdan beri ne zaman iribisi ilmiyin idim muhabbeti açılsa, çakkal kezolar ortaya atlar, "ay ben kendi hayatını kazanamayan, erkek olamamış, harçlıkla yaşayan, kendi parasını kazanamayan, birikim yapamayan çoluk çocuk erkekle ilişki yaşamak zorunda mıyım yea," diye argümanlar sıçar... bunu duyan kukişko meraklısı meriç oğlanlar da ya di mi, eved çoq haqlı diye onaylar, körler sağırlar birbirini si... ağırlar.

    ablalarım, yengelerim, genç hanımyevrüceklerim, milf teyzelerim...

    sizin kandırmaya çalıştığınız keriz oğlanların gözünü biz açtık, o oğlanlar, o atmosfer, o kadınlar ne derse haklı bulan saftrik oğlan ekosistemi artık bitti. artık gözü açılmış erkekler çağında yaşıyoruz. size bu kötülüğü yaptık. çok da keyif aldık. yaparken içimizin yağları eridi.

    sizin derdiniz, "hayatını kazanıp erkek olmuş, yetişkin olmuş, birey olmuş, çocukluktan çıkmış hayat arkadaşı" bulmak değil...

    sizin derdiniz, hipergami dürtünüzü tatmin etmek için, kendinize hayat sponsoru bulmak. yani yolacak keriz aramak.

    eğer derdiniz hayat arkadaşı aramak olaydı, eğer derdiniz çocukluktan çıkmış, yetişkin olmuş, aklıyla, zekasıyla, duruşuyla beğeneceğiniz bir eş aramak olaydı... türkiye şartlarında yüksek vergilerle, tek başına otomobil almaya gücü yetmeyen ama son derece zeki olan, son derece çalışkan olan, geleceği çok parlak olan sayısız oğlanı, "fakir" diye eziklemezdiniz, kekko diye diğer suratlarına tükürmezdiniz. babişkosunun altına çektiği mersolarla gezen ana kuzusu, sorumsuz, ilk zorlukta koşa koşa babişkosunun, annişkosunun kanatları altına kaçan basiretsiz, cibiliyetsiz, anasının babasının sözünden çıkamayan karı gibi ama zengin oğlanların peşine düşmezdiniz.

    sizin derdiniz hayat arkadaşı bulmak değil.

    siz, "araba" gibi, dünyada kimsenin dönüp suratına bile bakmadığı, tüm dünyada sudan ucuz olan, 3-5 sene eskidiği için atılan, hurdalıkları doldurup taşıran ama türkiye'de malesef aşırı pahalı olması nedeniyle türk insanı için zenginlik sembolü haline gelmiş olan bir "indikatör" üzerinden, kendinize av arıyorsunuz.

    türkiye'de zenginleri bulmak için en kolay yol, yoldaki arabalardan çıkıp iz sürmek.

    sömürecek, kendinize baktıracak, yolacak, hayatınıza sponsor yapacak, sizi prenses yapacak, sizi "zengin ailenin gelini" yapacak, keriz bi zengin oğlan arıyorsunuz siz.

    bunu bütün ülke artık anladı. 20 sene önce bunları anlatanları kadın düşmanı diye linç ediyorlardı, kadınların zengin koca tutkusunu konuştuğumuz anda lince uğruyorduk ama umurumuzda oldu mu? sikerler sizin lincinizi. sike sike bu gerçeğin kabak gibi ortaya çıkmasını ve toplum tarafından açık açık konuşulmasını sağladık, herkesin bilip de konuşmadığı, sustuğu, inkar ettiği bu gerçeği tabu olmaktan çıkardık. artık 6 yaşında çocuklar bile sizin zengin koca avcısı, gold digger olduğunuzu biliyor.

    artık buraya gelip de "ay ben arabaya önem vermem ama erkeğin kişiliği cart curt" diye herkesi aptal yerine koymaya çalışan ablalarıma hatırlatmak isterim ki... sen git o masalları maymunlara anlat yavrum.

    son olarak, cebinde üç kuruş para biriktirmek için köpek gibi çalışan fakir oğlanlara bir abi tavsiyesinde bulunayım.

    eğer, herhangi bir kız sizi sevsin diye hayatınızda bir kuruş borca girerseniz, bir kuruş para harcarsanız, geleceğinizden çalacağınız paraları bu pis kezoların mücevherlerine, yüzüklerine, çiçeklerine, gösteriş sevdalarına harcarsanız... sizden büyük meriç yok. haberiniz olsun.

    zengin olun, en güzel arabalara binen, lüks yaşayın, keyfinize bakın... ama kadınlar için tek kuruş harcamayın. bak bu sözümü aklınızın bi köşesine yazın.

    paranız yokken size değer vermeyen karılara, paranız olduğunda sokak köpeğinin götündeki bağırsak solucanından daha fazla değer veriyorsanız... adam değilsiniz.

    o zaman son olarak, burada entry'imi okuyarak sinir krizi geçiren keriz avcısı kezo ablalarıma da, toplumsal hafızamızda güçlü etkiler bırakmış, çağda bir filozof olarak türk kadınlarının bilinç altını nağmelere dökmüş ağır kezo bir ablamızdan, hoş bir melodiyle selam etmek isterim.

    https://open.spotify.com/…si=zeyfy2o0qtkihvi5akll1w

  • volvo'nun kafa kafaya çarpıştığı tır'ı pert etmesi

    çarpışmanın etkisinin tırın zayıf noktası ile bir alakası yok.

    fizik yasaları, tırın zayıf noktasına falan bakmaz. hız x kütle = adamın amına koyar.

    iki tane ağır kum romörkünü çeken devasa bir tır bir arabaya çarptığında hızx kütle= önünde hiçbir şey duramaz.

    ama görüyoruz ki, volvo sadece ön motor bölümün hasar aldığı, kokpitin ise sapa sağlam kaldığı, sürücünün hafif sıyrıklarla kazadan kurtulabildiği mükemmel bir güvenlik sistemi kurmuş. keşke bütün otomobil üreticileri bunu yapabilse.

    ayrıca dikkat ederseniz, kaza resmen göre göre geliyor. volvo sürcüsü normalda kamyonun geldiğini görebilecek harika bir görüş açısına sahip ama yine de şerit değiştiriyor. yani muhtemelen ya teleofnla konuşuyor, ya aynalrdan sağına soluna bakıyor, ya telefonda mesaj okuyor ve önüne bakmıyor.

    bu hatayı başka bir aracın içinde yapsaydı, bir anlık dalgınlıkla ölmüştü.

    bütün otomobil üreticilerinin bu olasılıkları dikkate alarak araç tasarlaması gerekiyor.

    trafik şaka değil, bir anlık dalgınlık, hayatınızı alır.

    bu arada:
    https://www.youtube.com/watch?v=m7fivfx5j10

    ve elbette unutulmaz cevab:
    https://www.youtube.com/watch?v=dndhqzzph0q