faizsizbankacilik4
profili

  • türkiye'nin çöküşünü bitirecek kişi

    mustafa kemal atatürk'tür.
    ne zaman ilke ve devrimlerine dönülürse o zaman ülke kurtulur.

    yine şu unutulmamalıdır ki; "milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır".

  • doğum yapan kadını araçtan atan taksici

    kocaeli'de hamile olan bir bayan taksiye biniyor. takside doğum başlıyor. kadının doğum yapacağını gören taksicinin kadını taksiden atması sonucu kadın doğumu sokak ortasında yapıyor. taksici ise gözaltına alınıyor.

    vicdanınız, insanlığınız batsın...
    hukuk olan bir ülkede bu taksicinin ömür boyu meslekten men edilmesi gerekir.

    kaynak
    video

    edit: taksici sempatizanları yoğun bir şekilde kutumu yeşillendirmişler. bir çoğu da "taksicileri kötü gösteriyorsun" manasına gelen cümleden sonra küfürlerini sıralamışlar. başlığı okuduktan sonra küfür etmeye hazırlanan yazarlara; bana küfür etmeden önce içinizdeki hayvanları düzeltseniz hakkınızda bunca olumsuz yargının ortadan kalkması için daha doğru adım atmış olmaz mısınız diye sormak isterim. tabi, biz istediğimiz boku yiyelim ama bunların üstü örtülsün, kimse görmesin, bilmesin, istiyorsanız o da ayrı....

  • bedelli askerliğin mardin kızıltepe'ye çıkması

    bedelli askerlik yaparken şehit olup askerlik tarihine geçme potansiyeli bulunan durumdur.

  • kelepçeli liseliye yumruk atan kadın

    saldırıyı yapan baş örtülü bir bayandır. ne acıdır ki 15 yıl önce bu baş örtülü bayanın hakları için mücadele eden insanlara da kelepçe takılıyordu. tartaklanıyordu.
    üniversite yıllarımda derme çatma barınaklarda başörtüsü çıkartılır veya peruk takılırdı. yağmurda çamurda içim sızlardı. okul girişlerinde isterlerse arabamda başörtülerini değiştirebileceklerini teklif ederdim. birçoğu reddetmezdi.
    benim gibi muhafazakar kesimden gelen ve sol kesimden birçok arkadaşım başörtüsü mücalesine destek oldular. fakat görüyorum ki üzerinden çok fazla yıl geçmeden mazlum, zalime dönüşmüş. kendisi gibi olmayanı yumruklayabiliyor. birazcık vicdan yahu....