draconas6
profili

  • dedenin müslüme'nin ablasının da babası çıkması

    askerlik görevimi yaptığım sırada korucular da askerlerle birlikte operasyonlara katılıyordu. bir görevin minimum süresi 1 hafta sürüyordu. kendi birliğimizden, üs bölgesine yaya intikal ve üs bölgesinde 1 hafta kalınıyor, sonra tekrar yaya dönülüyordu. bazen tim değişimi olmuyordu. aynı tim 1 hafta daha aynı yerde görev yapacak deniyordu. işte o görev uzadığı zaman korucular kalmak istemiyordu. neden mi? evet, tim komutanı sordu nedenini. adamın cevabı zerre kadar çarpıtmadan yazıyorum; “komutanım ben şimdi dönmezsem benim karıyı *ikerler.” bak aynen bu cümle.

    nasıl lan? nasıl böyle bir şey olabilir? ve nasıl bunu bu kadar normal bir durum gibi söyleyebilirsin? adam resmen bunu söyledi. yani fırsatını buldun mu, tuttuğunu *iktiğin bir ortam. kimin kim olduğunun bir önemi yok. nasıl bir insanlık lan bu?

    sonra bu adamlar büyük şehirlere göçtüğünde sokakta el ele yürüyen iki sevgiliyi görünce kıyameti koparıyor, modern kıyafetler giyen kadınlara *rospu diyor, saçını uzatan erkeğe *bne diyor. öyle de iki yüzlü bir durum var.

  • taliban'ı eşek gibi tanıyacaklar

    ya böyle gereksiz açıklamaları gündem yapan biziz sanki. abi bırakın şu adamı kendi haline. zaten bu adamı dinleyen toplasan 200-300 bin kişi vardır ya da yoktur. he diyin, bakmayın o tarafa doğru. kendi kendine söylenip gitsin.

    ekleme; son seçimde 96 bin oy almış. ben yine iyi demişim 200-300 bin kişi diye. o kadar bile yokmuş. ellemeyin abicim. bırakın sayıklasın.

  • salonda yatan evli erkek

    (bkz: salonumuz klimalıdır)

  • s-400 ü iptal etmek için bir bahane yaz

    biz onu makam arabası diye sipariş etmiştik, füzeymiş. kandırıldık.

    (bkz: mercedes s serisi)

  • gitarı konuşturan adamlar

    müsaadenizle bu listeye kendimi ekliyorum. yalnız büyük bir farkla ekliyorum. evet gitarı konuşturuyorum, gitar ağlıyor, resmen yalvarıyor. “abi yeter artık. zorlama istersen, olmuyor işte! “ diye adeta konuşuyor, daha fazla kafa ütülememem için yalvarıyor.

    neyse efendim. şakası bir yana jason becker yazan olmuştur elbette yazan olmadıysa da üstada büyük ayıptır.

  • türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

    çok net islamiyet ve arap kültürüdür. ne yazık ki asimile olmuş bir toplumuz. herşeyin temelinde bu var. o cehalet vs. hepsinin temeli bu.