bi dakka bea12
profili

  • 20 mayıs 2023 erdoğan'ın gençlere seslenmesi

    yalancıyı dilencilere emanet etsek hiç bunlar yaşanmamış olurdu.

  • zamları imamoğlu yapıyor diyen teyze

    "chp halka inemiyor" lafındaki "halk" bu arkadaşlar buyurun. çözüm önerilerinizi bekliyorum.

  • memur-sen genel başkanı ali yalçın'ın açıklaması

    aynı dönemde ırak-suriye cephesinde kimlerle savaştık peki amk? dedirten olay.

  • 2. gezi'nin sığınmacılar yüzünden başlaması

    geçti anam o günler. bu ülkenin yaşlıları pişmanlık içinde ağlaya ağlaya arapların evlerini temizleyecek daha. umrumuzda bile değil. onlar bu eziyeti çektikten sonra bakarız. ve evet tuzu kuru tayfadan olsam bile o gün sokakta ben de vardım. bir daha asla.

    fetonun picleri durduramaz bizleri diye bağırdık "hocaefendimize öyle diyemezsiniz" diye yırttınız kendinizi dönekler.

    edit: kendini güvende hisseden üç beş evi olan boomer tayfa da yabancı uyruklu çeteler tarafından boş kağıda zorla imza attırıldığında haberlerde ağlamaya kalkmasın daha yeni başladı her şey.

  • istiklal marşı'nda ayağa kalkma zorunluluğu

    az vatan haini kudurtalım. istiklal marşımız ülkemizi vatan haini şerefsizlerden nasıl kurtardığımızın, onların kıçlarına tekmeyi zamanında nasıl bastığımızın hikayesidir. mustafa kemal ve silah arkadaşları zamanında tokadı bir koydu üstüne de marş yazıldı ahahahah ağlayın lan bu ülke bizim. hiç bir zaman da sizin olmayacak.

  • türk insanındaki call center'ı ezme huyu

    call centerdakiler çözüm odaklı çalışsalar yine kızılmaz. oryantasonu mu kaçırıyorlar nedir hiç bir şeyden haberleri yok. ttnet müşteri hizmetleri beni ariyor paketiniz şöyle böyle ee diyorum bana esas upload lazım bunu nasıl çözeriz? bana gelen cevap download 16mbite kadar. ya ben sana onu mu sordum?

    işini düzgün yapan insana hiç bir zaman kızılmaz.

  • su gaz ve copla durdurulamayan genç

    hahahaha elinde zarar verici bir cisim olmayan öğrencilere aslan kesilen polisin haline bak lan.

  • fetö'nün gitmesiyle hayatımızdan çıkan şeyler

    hocaefendimize fetoş diyemezsin terbiyeni takın diyen terör destekçisi orospu evlatları.

    ha pardon bunu diyenler hala oldukları yerdeler sadece böyle söylemiyorlar artık.

  • yılbaşı kutluyorsan neden kiliseye gitmiyorsun

    arapları bu kadar seviyorsan neden türkiye cumhuriyetine ihanet etmiyorsun?

    ha pardon zaten ediyorsun.

  • kedi ile inek arasındaki fark

    ben arkadaşı haklı buldum. bu sebepten kedileri de yemeliyiz.

  • kadınlar olarak kıllarımızı almak zorunda değiliz

    ne yani şimdi sevgilimi kıllarını almadığı için dövemeyecek miyim? eskiden haklı çıkıyordum dövünce çünkü zorundalardı. tüh be.

    tanım: kadınların kendi arasında çıkardığı güzellik rekabetinin hıncını erkeklerden çıkarmaya çalışan bir söylemdir. madem fularlarımızı takıp tartışıyoruz ben de varım!

    ilk çıktığı dönemlerde toplum karşısında ezilen ve hakları göz ardı edilen kadınların herkes gibi(özellikle erkekler) eşit haklara sahip olmasını amaç edinen feminizm akımının bu kadar ayağa düşmesi yine siz kadınlar sayesinde olmuştur. çocuk gelinler, sapık/hasta sevgilileri ve kocaları tarafından tehdit edilen hatta dövülen kadınlar, o da öyle giyinmeseydi! gibi savlarla kendini savunan iğrenç insanların işlediği tacizler gibi değinilmesi gereken esas konular varken feminzm, populer kültüre kendini kaptırarak ilgi çekme makinesi haline dönüşmüştür.

    nice kendini büyük sanan sosyal medya grupları özellikle youtube üzerinden feministlere bu gibi saçma videolar yaptırarak feminizmi bir şaka ve ilgi çekme malzemesi haline getirmeye çabalamaktadır. siz kadınlar sağolsun bu ve bunun gibi sadece sansasyon yaratmaya yönelik sözde feminizmin esas konusu olan sorunlara ilgi gayet başarıyla çekiliyor. çünkü! eğer feministim ben yeaaaa diye arkasına sığındığınız ve size pozitif ayrımcılık sağlamasını istediğiniz bu savın gerçekten içini doldurmaya çalışıyor olsaydınız ne sosyal medyada istediğiniz ilgiyi çekebilirdiniz ne de duyarlı gibi görünebilirdiniz.

    önceden saydığım taciz, çocuk gelinler,kadın cinayetleri gibi feminizmin gerçekten üstünde durduğu konular hakkında şimdiye kadar ne yaptınız? ilgi çekecek bir konu dışında ne zaman feminist olduğunuz aklınıza geldi? önce bu soruları kendinize sorun. bu konular hakkında gerçekten içiniz rahat ise o sizin bileceğiniz iş gidin kılınız tüyünüzle uğraşın.

  • kanalı değiştir denilince kumandayı uzatan insan

    daha iyisini biliyorsan aç da izleyelim. diyen insandır.