vertical sync4
profili

  • 29 mart 2023 ince'nin adaylıktan çekilmemesi

    insanların kafalar ne güzel ya.

    ince'nin yaptığı şu saçma sapan hareketi savunup kılıçdaroğlu'na çekil demek. vallahi bravo size be en zeki sizsiniz ulan!

    adam ömrünün son dönemini bu davaya adamış.
    akp'nin bütün ülkede en çok saldırdığı, yıprattığı adam olmuş.
    yılmamış adını kimsenin bilmediği imamoğlu'nu aday gösterip istanbul'u, normalde seçilemeyecek mhpli yavaş'ı transfer edip ankara'yı almış.
    bu da yetmemiş meral akşener'in iyi partisine destek atarak mhp'nin önüne geçmesini sağlamış.
    hala durmamış bugün gitse akp'nin balıklama atlayacağı siyasal islamcı 3 partiyi yanına çekip rakibi zayıflatmış üzerine kendine kalkan ederek chp'nin "din düşmanı" algısını kırmış.
    dahası bu kadar farklı görüşü bir arada tutarken kürtlerin desteğini de arkasına alarak milyonlarca muhalif seçmeni birleştirmiş.
    bu adam ana muhalefet partisinin ve ittifak'ın lideri be! tercihini aday olmaktan yana kullanmak hakkı adamın. üstelik yaşı itibarıyla hırs yapacağı bir durum da kalmamış parlementer sistemi getirip, yargıyı bağımsız kılıp gidecek adam lan.

    diğer yanda "adam kazandı" diyip ortalıktan kaybolan, yer aldığı ittifakı bir arada tutmayı bırak, mesaj yazıp ayrılan, tek olayı beylik laflarından ibaret bir ilgi delisi. ince'yi aday gösteren isim yine kılıçdaroğlu ha bunu da unutmayalım. sen daha kılıçdaroğlu'nu yenememişsin 20 yıllık otokratik rejimi mi devireceksin?

    hadi bu adamın aklı havada, bunun peşine takılanlar hiç mi düşünmüyor yahu? adamın seçilmeyeceği belli. adaylığının tek sonucu akp'nin güçlenmesi. aktroll değilseniz şu noktadan sonra ince'yi desteklemek kendi ayağına sıkmaktır.

    ince'nin sizin için temsil ettiği fikirleri savunun, bunlarla kimsenin bir derdi yok. lakin ortaya koyduğu eylem, yani adaylığı, bu fikirlerin ilelebet yok olmasına ve oylarınızın bir daha asla anlamı kazanamamasına yol açacak. ölüm kalım seçimi bu aloooo! evleneceğiniz insanı seçmiyorsunuz farkına varın şunun.

  • luiz gustavo dias

    kendisi 6 numara olarak rolünü son derece istikrarlı şekilde yerine getiren, görevini layığıyla icra eden bir topçudur. fenerbahçe kendinden zayıf rakiplerle oynarken ise oynadığı oyun stili sebebiyle el freni etkisi yarattığı da doğrudur. forvetleri zayıf olan herhangi bir rakibe karşı oynarken gustavo'nun 11'de yer almaması iyi olabilir gerçekten. ancak embesil bir takım taraftarların yaptığı gibi gömülecek biri kesinlikle değil. güçlü bir rakip olduğunda gustavosuz rezillik çıkabilir.

  • laptop kamerasını bantlayan insan

    paranoyak değil, tedbirli insandır. paranoya gerçek olmayan kaygı ve korkular üzerine kuruludur. art niyetli birinin sizin haberiniz olmadan webcaminize erişim sağlayabileceği ise kanıtlanmış bir gerçektir.

  • samsung'un apple'ı gömen reklamı

    rakibe taşlama, hiciv içeren reklamların -genelde daha büyük markalara karşı yapıldığını hesaba katarak-** marka değerine katkısı yok denecek kadar azdır ve çoğu zaman markaya zarar verir.