olgunisik7
profili

  • chp'nin imar affına onay vermesi

    chp den 8 vekil için başlık açıp, akp den yüzlerce vekili görmeyen aktroll beyanıdır.

  • ben arabamda sigara içirmem diyen tip

    o kişi benim. sigara içirmem zira ben içmiyorum ve sigara dumanı cok pis siniyor arabaya. günlerce o kokuyu niye çekeyim?

  • gemi tek kaptanla gider 6 kaptan gemiyi batırır

    bilmeyenler icin gemilerde en az 3 kaptan olur.

  • 3 ocak 2022 tüik enflasyon tahmin yarışması

    %2 yi geçmez. utanmasalar eksi açıklarlar

  • iftarver.com

    25 nisan 23:55 itibari ile 351730 iftar paketi sayısına ulaşmıştır.
    kendi beyanlarına göre günlük 25000 paket yemek çıkarabiliyorlar ve şimdiden yaklaşık 14 günlük yani ramazanın ortasına kadar ki üretim kapasitesi doldu. böyle giderse ramazan bitimine kadarki üretim kapasiteleri birkaç gün içerisinde dolacak. yardım yapacak arkadaşlar hepsini buraya değil de bölüşüp www.halkinbakkali.com üzerinden izmir büyükşehir belediyesi gibi diğer illere de yaparlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
    birkaç gün içinde ulaştığı bu muhteşem rakamı düşünürsek benden demesi bir süre sonra mansur yavaş doyuracak aç bulamayacağı noktaya gidiyor. :d

  • .../.../2018 erdoğan-ince canlı yayını

    olmaz. damadın televizyonuna çıkıp gazeteciye soracağı soruları önceden vermeye alışmış bünye hiç kendine daha eğitimli, konulara ve gerekli belgelerle sahip biri ile program yaparmı? çok komiksiniz.
    açın da trtarşiv sitesinden 16 yıl öncesindeki muhalefet ve iktidar siyasilerinin birbirlerine soru sorduğu tv oturumlarını izleyin. sizce buna iktidar izin verirmi? eskiden muhalefeti geçtim sıradan vatandaş bile tv den iktidara soru sorabiliyordu. çiçekcinin düşen çiçek satışlarından bahsederek en son ne zaman eşinize çiçek aldığınız diye süleyman demirel'e soru sorduğunu bile gördü bu gözler.

  • akp gittiği ilk gün yeni hükümetten beklentiniz

    meclis 2 karar alsın. yarım gün bile sürmez.
    ohal kalksın.
    meclisten feto nun siyasi ayağını araştırma komisyonu kurulsun.