beynikemik6
profili

  • kendisiyle aynı gün doğulan ünlü

    imparator neron
    en afilisi bu.

  • canada okulları'nın maaş ödememesi

    muhtemelen 20 öğrenciden aldıkları yıllık ücret tüm maaşları öder. ama insanoğlu işte nerede güçsüz bulur gider hemen ezer. umarım olumlu sonuçlanır çünkü büyük rezalet.

  • boş bir duvara yazılabilecek en güzel yazı

    " bu dünyada bırakacağım tek iz burası ne olur silmeyin." gibisinden bir yazı okumuştum. güzeldi.

  • türklerin dünyada hiçbir şey başaramaması

    (bkz: coğrafya kaderdir) sadece benim çevremde ne cevherler vardı ama bizim milletin garantici olma felsefesi yüzünden başlamadan biten onlarca hikaye. ilkokul da atletizm kulübündeydim. ozan diye bir arkadaş vardı hoca onu gülleci yaptı. bizim kategoride 4 kiloluk gülle atılıyordu. yanlış hatırlıyor olabilirim ama o zaman sadece 2 aylık antremanla türkiye rekorunu 1 metre ile geçiyordu. ama ne oldu bir yarışa bile katılmadan babası gitmesine izin vermedi. düz lise kazandı devamsızlıktan iki sene kalıp okuldan atıldı. sonra ne oldu haberim yok. belki babası onu almasaydı şu dünya rekortmeni bir güllecimiz vardı. hayat işte sizinde vardır çevrenizde böyle yarım kalan insanlar.

  • ekşi itiraf

    platonik aşklarınızın sizden hoşlanacağı, içerde olan maaşlarınızın mislisiyle geri alacağınız, amansız hastalığa yakalanan sevdiklerinizin iyileşeceği, hayallerinizi çabucak gerçekleştirebileceğiniz, huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileklerimle.

    bir kez geliyoruz, güzel yaşayalım..

  • ince'nin tartıştığı esnafın iş yerini kapattırması

    hesabı 180 liraya aldın galiba.