klozete sicmayan adam7
profili

  • imamoğlu'nun camide protesto edilmesi

    imamoğlu bursa gezisinde camide iken ona malum partili bir vatandaşın “ şov yapıyorsun” diye bağırmasıdır. link twitter bu heriflere göre akp'li biri camiye giderse ibadet, chp'li biri giderse şov. reisi camide görse ayağını yalayacak bu sahtekârlar imamoğlu' na dikleniyor. çünkü bunlara göre din sadece bunların dini, allah sadece bunların allah'ı.

  • mansur yavaş'ın cb adaylığına yeşil ışık yakması

    ekşi sözlükteki zeka seviyesi beni ciddi anlamda korkutmaya başladı. bir vasat kişi yorumunda mansur yavaş y-chp'lileri korkutuyor falan diye zırvalamış ve 168 kişi bu yorumu favlamış. peki madem öyle bu y-chp'nin başkanı kılıçdaroğlu niye son iki belediye seçiminde kendisine de baya muhalefet eden olmasına rağmen mansur yavaş'ı aday gösterdi ? bu kadar korktuğun adamı ikidir ankara seçimine koymazsın öyle değil mi ? bugün y-chp diye bokladığınız oluşum mansur yavaş'ı aday göstermese sizce seçilir miydi ya da gündeminize gelir miydi ? allah'tan mansur başkan vefalı biri de sık sık minnet duygularını dile getiriyor. burda mansur yavaş'ı övüp chp'yi gömen andavallar şu anki umutlanmalarının bile 2019 yerel seçiminde chp'nin başarılı muhalefeti ve doğru aday tercihleri sayesinde olduğunu anlarlar mı sizce, benim hiç umudum yok.

  • hükümetin doktora söz verdiği zammı yapmaması

    bu kadar da olur mu artık dedirten olaydır. sağlık bakanı fahrettin koca doktorlara zam müjdesi diye kameraların önünde açıklama yapmıştı. link hatta o gün ortalık ayağa kalkmış ve sanki doktorlar milletin cebinden alıyormuş gibi bir kısım yardımcı sağlık personeli de dahil olmak üzere yaygara koparılmıştı. normalde toplu sözleşmelerde memura ilk 6 ay yüzde 5 gibi komik bir rakamı kabul eden sendikalar (memur sen-sağlık sen ve türk sağlık sen başta olmak üzere ) tek bir grev lafı etmezken doktora zam söz konusu olunca grev bile yapmışlardı. peki bu kadar yaygara, fırtına koptu sonuç sıfır. önce tasarıyı geri çektiler, sonra komisyona havale ettiler. şimdi de ölüm sessizliğine büründüler. demek ki artık bakanların tv'den verdiği sözlere bile inanmamak gerekiyormuş. doktora zammı engelleyen sendikalar memnun, zam lafı edip milleti doktora sövdüren ama zam yapmayan hükümet memnun. olan gene pandemide anasından, babasından,evladından uzak kalan, alkışlanan ama hakkı verilmeyen doktora oldu. emeği geçenleri tebrik ederiz.

  • şu an okunan kitap

    kırmızı pazartesi yazıyorum böyle bir entry var diyor. tamam da napıyım aq kitabı mı değiştireyim?

  • survivor 2018 all-star

    ilk defa bir seçimde kazandık aq o da survivor

  • rte'nin bbc muhabirinin sorularını cevaplayamaması

    abdüllatif şener için parti kurdu "sıfırlandı" başkalarına yanaştı "sıfırlandı" cümlelerini kuruduğu röportaj. bu sıfırlamak bana bi yerden tanıdık geldi hayırdır inşallah (bkz: şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler)

  • 2. tura akşener mi ince mi kalsın

    gönlüm muharrem ince'den, mantığım meral akşener'den yana. muharrem ince ne kadar çabalarsa çabalasın partisi cehape diye oy vermeyecek milyonlar var. öte yandan meral akşener merkez sağdan gelen bir isim ki sağ seçmene muharrem ince'ye göre daha rahat hitap edebilecek birisi. ayrıca kürt seçmenin antipatiyle baktığı bir isim değil ki burası çok önemli. düşüncem ikinci turda meral akşener'in şansının daha yüksek olduğu.