mulumbu9
profili

  • 22 haziran 2023 imamoğlu'nun çok sert açıklamaları

    “kk ne olursa olsun gitmez” diyenler, kk’nın işi halk nezninde bitmiştir. şu an muhaliflerin gözünde erdoğan, kk’dan daha sempatiktir.

    sorumluluğu üstlenmeyen, ülkeyi düşünüyormuş gibi yaparak insanlara umut aşılayan fakat kendisini düşünen bir siyasetçi olarak deşifre olmuştur.

    fakat merak etmeyin, yeni ve güçlü bir parti kurulduğunda, kk da chp’nin başında kalmayı direttiğinde anketlerde chp oyları %7-8’lere kadar düşer. sonra da ne kk kalır ne bir şey.

    bu ülkenin muhalif tek kurtuluşu chp değil. aynı akp’nin geldiği dönemde olduğu gibi yeni bir parti gelir ve rüzgarı arkasına alarak sandığı süpürür. zaten kokuşmuşlardansa böylesi çok daha hayırlı olacaktır.

  • erkeklerin dış güzelliğe baktığı gerçeği

    dış güzelliğe sadece bakıyorum, zekaya ve iç güzelliğe aşık oluyorum.

  • gibi (dizi)

    gibi dizisiyle ilgili senaryonun hiç kast etmediği şeyleri zorlaya zorlaya alt metin olarak çıkaranlara da ayrı bir tavım. leyla ile mecnun’da da çok vardı bu tipler.

    çok durağan ya da sıkıcı bir bölümdü diyemiyor da -modern psikolojinin benlik algısını ele alanmış... yaw bi silktir git kardeşim. lütfen izlediğiniz şeyleri bu kadar içselleştirmeyin, kafayı yiyorsunuz.

  • lcw ve defacto fiyatlarının saçmalaması

    son zamanlarda yerli markaların yaptığı saçma fiyat artışıdır. hemen bir iki örnek verelim:

    mevsimlik ceket

    %100 polyester kaban

    mevsimlik bir cekete 900 tl yazabilmiş, kumaşı beş para etmez kabana da aynı şekilde. eyvallah ekonomi, iplik, pamuk her şey çok pahalandı. fakat yerli markalar her zaman zara, bershka gibi markaların 3’te, 4’te biri fiyat olurdu. şu an ise lcw zara ile neredeyse aynı, 200-300 tl oynuyor. online’da yalandan indirim kuponu yollayıp duruyorlar.

    fiyat bindiriminin sebebi belli ama. “nasıl olsa yabancı turistler bu fiyata da alıyor” düşüncesi. o zaman kim takar vatandaşı. kendi insanına bu kadar düşman başka bir ülke gördünüz mü?

  • hayat pahalılığını hissettiren ürün

    koladır ama hangi kola?

    özellikle cafe ve restaurantlarda satılan. 12 değil, 18 mi? yok o da değil, 22? bazen ama her zaman değil.

    bir kolayı 28-30 liraya satıyorlar. kaç yaşında adamım, yemeğin yanında kız arkadaşımla 1 tane alıp ikimiz içiyoruz genelde. lan ben 250 ml’lik koladan iki tane söyleyemiyorsam neden çalışıyorum, neden yaşıyorum?

    bu durumuna düşmemizde payı olan herkesin ölüsüne tüküreyim,

  • acun ılıcalı ile şeyma subaşı'nın boşanması

    acun merhaba, 31 yaşında hetero bir erkeğim. fakat senin için hayatta her şeyi yapabilirim, çocuklarına analık sana hanımlık ederim.

    boyum 175cm, kilom 72. pes oynamayı bilen, futbolla yakından ilgili, bakımlı biriyim. o kadar çok ortak yönümüz var ki. belki burada bazı ahlaksızlar para için yaptığımı düşünecek çünkü kişi kendinden bilir işi. ben senin kalbini görüyorum be adam! sadece bir date istiyorum, olmaz dersen arkamı dönüp, gideceğim. olur dersen de arkamı döneceğim gerçi...

  • düğün öncesi damadı iflas ettirmek

    böyle gelin ve kaynanalar var, birçok arkadaş değinmiş zaten ama beni asıl rahatsız eden esnaf ahalisi.

    nasıl bir gelenek, nasıl bir örftür bu anlamak mümkün değil. düşünsenize evleneceksiniz, sırtınıza dünya borç binecek. bu durumda olması gereken insanların size destek çıkması. fakat çiçekçi, mobilyacıyı geçtik mahallendeki berber bile sana itelemek için bekliyor. garibim adamlar artık berbere gittiğinde evleneceğini dahi söylemiyor ki 100-150 kilitlemesin.

    yok arkadaş, bu ülkenin ne adeti adet, ne insanı insan. her gelen hükümetin illallah ettirme sebebi de bu insan kalitesizliğindendir. senin sokaktaki adamın dürüst, duyarlı mı ki başkanların olsun?

  • türk erkeği vücudu

    ilk kez bu konuda ağır konuşacağım sanırım, burada boş beleş yorum yapan kadınlarımıza ithafen.

    tahminimce artık erkeklerin %40’ı spor yapıyordur, yapmayanların da çoğunun hayatında bir dönem muhakkak sporla geçmiştir. (en kötü mahallede orta gol oynamıştır)

    peki sayın hanımefendiler, siz ne yaptınız şu hayatta allah aşkına anlatın. yahu benim otobüse koşamayan kız arkadaşlarım oldu. kilolu olduğu için değil, bildiğin hayatında 5dk. koşmamış bu insanlar.

    beslenme şekliniz desen, bütün gün kek, börek, tatlı. akşam yan gelip yatayım, dizi-film izleyeyim, oh. biraz genetik şansı olan varsa fiziksel anlamda idare ediyor (o da evlenene, çocuk doğurana kadar) sonra hepiniz patatessiniz. kendinize iyi bir ambalaj yapıp, çevredeki 3-5 kekoyu peşinize takıyorsunuz da biz o push up sütyen çıkınca göğüslerin nasıl dağıldığını ya da yüksek bel jeani çıkarınca poponuzun nerelere düştüğünü çok iyi biliyoruz.

    oh be. saygı, sevgi çerçevesinde yaşamaktan çok sıkılmıştım, iyi geldi.

  • survivor 2018 all-star

    elif'in konuşması: beni postalamaya çalışıyorlar,ne kadar tatlılar.allahım iyi ki böyle bir takımdayım,kaptan g.tüme bir tekme atar mısın.çok tatlısınız.