ben ne bilicem oolum buzugun bilir7
profili

  • 13 mayıs 2018 erdoğan'ın ingiltere'ye gitmesi

    sanırım eğitim amaçlı bir seyahat.

    çünkü diğer adaylar ; (bkz: jürgen habermas) ,(bkz: karl popper), (bkz: foucault), (bkz: freud) ve (bkz: daron acemoglu)'ndan , (bkz: kuantum)dan, (bkz: endüstri 4.0) dan falan bahsediyorlar.

    danışmanları ''başganım bu seçim, diğerler seçimler gibi bağırarak, söverek olmayacak, gel bi erasmus tadında 3 günlük eğitime girelim''
    demiş olabilir.

    edit: mesajlara boğan akp'li kardeşlerime sesleniyorum.eğitim almak kötü değil. sizin kulağınıza eğitim,erasmus kötü şeyler gibi gelebilir ama değil. mesela siz de deneyebilirsiniz.açın 1-2 kitap okuyun. hayat görüşünüz,hocalarınıza sorduğunuz ''kimle ilişkiye girsem haramdır,kimle girsem helaldir'' sorularından öteye geçsin.

  • muharrem ince'nin eril dili

    ananı da al git derken kadınlara hakaret olmadı,ığdır'da sırtını dönüp protesto eden kadınlara ''bu yaptığınızın anlamı var da edebim müsade etmiyor'' deyince hakaret olmadı,“bir tane kız mıdır, kadın mıdır bilemem." deyince hakaret olmadı,“ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum." deyince hakaret olmadı,münevver karabulut cinayetinde “kızlarına sahip çıksalarmış." deyince ayıp olmadı,
    muharem ince,
    günlük kullandığımız, halk arasındaki jargonlardan birini kullandı diye cinsiyetçi oldu, egosu oldu. lan valla çok beyinsizsiniz.

    (bkz: aktrollerin pazar günü bile mesai yapması)

    edit: kadınları aşağılayan daha bir sürü söylemleri olduğuyla ilgili çok mesaj alıyorum. ama yazmaya gerek yok, zaten herkes biliyor.
    (bkz: ad hominem) yazan var, ona da cevap vereyim fazla uzatmadan;
    kimsenin söylediğini aklamak için başka söylemlerle savunma yapmadım. sadece yıllardır halkın her kesimine, türlü hakaretler savuran bir siyasi yapının mensubuna, hatırlatma yaptım.

    edit 2: muharrem ince bbc'ye yaptığı açıklamada:
    kızanlar kızmakta haklı, yiğitçe dövüşelim diyecektim, dilim sürçtü" dedi.
    yani sizin ömrünüz boyunca göremeyeceğiniz şekilde hatasını kabul etti. sizde olsa '' konuşmayı sizden öğrenecek değiliz. siz kimsiniz yeeaa" diye cevap gelmişti.

    edit3: yazarın üst editini gördükten sonra, cevap yazdığım için utandım yemin ederim. iq seviyesi, ayakkabı numarasıyla aynı olan insanlara cevap yazıyoruz.

  • fetö mhp'yi ele geçiremeyince iyi partiyi kurdu

    (bkz: devlet bahçeli partiyi satınca iyi partiye geçtik)

    edit: iyi partiye oy vereceğimiz için fetöyle falan ilişkilendirip mesaj atanlara buradan cevap vereyim.
    ne kadar fetöcü varsa anasını avradını s.keyim. hatta küfürü genişleteyim.
    daha önceden gönül veren kim varsa onlarında........

    edit2: yazarın son yazdıklarından sonra ,kelime başına para aldıkları konusu kesinlik kazandı. bahçeli neden kaçmış rte'ye çünkü parti içindeki fetöcüler azmış.
    biz ve yüzlerce arkadaşımız neden bahçeli'ye karşı çıktık? fetöcüyüz diye mi?

    bu karşı çıkmamız fetöcü olduğumuz için azmak mı? yoksa gönül verdiğimiz partimizin bir stepne,bir arka bahçe olarak kullanılması mı?

    yavşak yavşak konuşmakla olmuyor bu işler.
    incelesek korkudan yakmadan önce evlerinizde fetullahın bir sürü kitabı vardır, zaman gazetesine yalakalık olsun diye, teyzengilleri bile abone yapmışsındır. şimdi gelip milleti mhp'den koptu diye,iyi parti sempatizanı diye fethullahçı terör örgütü ne gönül bağı var gibi gösterirsen, sana küfür edebilirim. mesela (orospu çocuğu)diyebilirim...

  • mhp'den 5 milletvekilinin iyi partiye geçmesi

    aktroller toplanın amk burda mevzu var.

    not:hahahahahahahaha

  • cübbeli ahmet hoca'nın penis duası

    basurun şifası için göte okunanı da varmış diyorlar.

  • ssg'nin yediği kırmızı et

    ''fotoğraftan sonra hayvan izin isteyip tabaktan kalktı'' yorumuyla yarmıştır.

  • bazen hemcinsinden hoşlanmak ama eşcinsel olmamak