zippo eskisehir11
profili

  • 2 nisan 2024 galatasaray hatayspor maçı

    hataylı oyuncunun yaptığı hareket net kırmızı kart değil mi? anlamadım vallahi, tüm şikeciler su an başka yerde değil mi? var'da kim oturuyor o halde ?

  • abdülkadir bitigen

    yere atlayan her adanasporluya faul calarak galatasaray'a dusmanlik yapan hakemimiz..

    eve gidip maçı izlesin tekrar. ben onurlu, şerefli bir insan mıyım diye sorsun.

  • ikinci el otomobil piyasası

    bugünlerde araç alma ihtimalim olduğu için sık sık bakıyorum bu sayfaya ve yazıyorum. galerici falan da değilim yanlış olmasın..

    fiyatlar nereye düşüyor yeeaaa diyenlere bakmayın.. 1 ay önce de yazdım, hala da yazıyorum.. bu fiyatlar sike sike, soka soka, kaktıra katrıra düşecek..

    sebebini de izah edeyim.. bak arkadaşım, bak 3 kuruşunu arabaya yatırmış kardeşim.. dinle..

    sıfır manuel golf 1.090.000 tl.. tamam mı, burda anlaştık mı? eee sen 2014 manuel golf aracını 900 den satmaya çalışıyorsun??

    bayilerde araç bulunmadığı zaman belki arayan soran vardı, hatta bu fiyatlara alan kerizler de vardı.. ama talep / arz bilginiz yoksa aç kalırsınız aç..

    kim verir senin sikindirik 2014 model aracına 900 bin artık? sıfırı orda duruyor.. 900 ü bulan eşşşek, 190.000 tl daha bulur heralde değil mi? niye sıfırı dururken 10 yaşındaki arabayı alsın, he mi ?

    sıfır araçlar 500 e düşecek demiyorum, yanlış olmasın.. ama 600 bin istenen 2010 model focus, 800 bin istenen 2013 megane falan.. bunlar sike sike düşecek, sike sike efenim..

    saygılar, selamlar..

  • the witcher (dizi)

    witcher 3 oyununa göre eleştirdiğimizi düşünenler için oyundaki bir görevi yazacağım lütfen okuyunuz..

    --- spoiler ---

    skellige'de dolaşırken ağlayan bir adama denk geliyoruz, para kazanmak için de olsa sorunun ne olduğunu sorduğumuzda, küçük çocuğunun birden bire rahatsızlandığını ve günden güne kötüye gittiğini söylüyor.. baktığımızda da ölüme çok yakın olduğunu görüyoruz.. nedenini araştırdığımızda evinin kapısına tehlikeli bir büyü işareti konduğunu görüyoruz.. witcher hislerimizle şifacı bir kadının bu büyüyü yaptığını öğreniyoruz ve büyüyü kaldırmasını istiyoruz..

    kadın diyor ki; o adam benimle yıllarca beraber yaşadı.. onun çamaşırlarını yıkadım, yemeğini yaptım, kadınlık yaptım.. ama o sonra beni terketti, o kadınla evlendi ve ben çevredeki herkese rezil oldum.. tek şartım var, çocuğunu ve karısını terk edip bana dönerse büyüyü kaldırırım.. yoksa çocuğu ölsün..

    bunun üzerine adama geri dönüyoruz ve kadının dediklerini tekrarlıyoruz.. adam şunu söylüyor; evet ben bunları yaptım ama şimdi çocuğumu ve karımı terkedersem, onlar aç kalırlar, karınlarını doyuramazlar..

    şimdi burda 2 tane şık var, ikisinden birini yapmamız gerekiyor.. ya büyüyü terse çevireceğiz, büyüyü yapan kadın ölecek.. ya da adamın karısını ve çocuğunu terketmesi lazım.. yoksa çocuk ölecek... burada kararı bize bırakıyor..

    baktığımızda büyüyü yapan kadının da haklı olduğu yerler var.. adamın da kendine göre haklılığı var.. yani kimseye birşey olmasın, adam ölsün desek bile olmuyor.. her şekilde mağdur kalacak birileri ve bunun mutlu bir sonu yok..
    --- spoiler ---

    siz olsanız ne karar verirsiniz bilmiyorum ama, bakın bu anlattığım olay oyundaki yan görevlerden sadece biri.. ana görevleri geçtim, yan görevleri bile böylesine detaylı ve hikaye dolu bir oyundan, böylesine aptalca bir televizyon dizisi yapabilmek inanılmaz bir başarısızlık örneğidir..

    bu nedenle oyunu oynayanlar 2.sezonun başlarında bıraktılar zaten diziyi.. bu seriyi özel kılan kitapları değil oyunlarıydı çünkü..

  • fatih terim

    kendisine nefretim o kadar büyük ki, inanın kelimelerle anlatamam bunu.

    bu akşam giresun maçını izlediniz hepiniz, kaleci okan koçuk'u da gördünüz.. eray'dan daha iyi bir kaleci olduğunu anlamamak için .... neyse ya küfür etmeyeceğim..

    akşam yemeğinde bir kaç gün önceki eski bir gazete parçası denk geldi.. fatih terim- burak elmas görüşmesinden... 5 transfer istiyormuş fatih terim.. 2 tane orta saha, 1 tane sol bek, 2 tane de kanat oyuncusu.. evet kovulmadan önce bu transferleri istemiş..

    kardeşim sen orta sahaya taylan'ı, berkan'ı aldırmadın mı? daha neyin transferi bu? yıllarca dedik sen transferden anlamıyorsun diye.. adamın tek misyonu transfer.. başka birşey yok... allahım gidişin oldu, dönüşün olmasın..

    düşünün ki bir adam, altyapıdan çıkmış yunus akgün gibi bir adamı kiralık yollayıp, ondan çok çok daha kötü bir oyuncuyu 2 milyon euroya transfer ettiriyor.. zamanında gomis'i de böyle göndermiş, sadece onun yerini doldurabilmek için 7-8 tane forvet transferi yaptırmıştır..

    tüm varlığı galatasaray'a zarardır.. kendisinin transfer ettirdiği tek bir oyuncudan bile para kazanamımıştır galatasaray.. çünkü kendisinin geliştirdiği inanılmaz bir antreman stili olan ayak tenisi yapa yapa oyuncular körelmiş, sistem ve taktik de olmadığından kimse kendini geliştirememiştir.

    takım kimyasını sağlamak için de zaten günde 1 defa olan antrmenanın yarısını doğum günü partisi kutlamaya ve pasta yemeye ayırmıştır.. ulan zaten 2 saat antreman var.. neyin doğum günü kutlaması bu? girin galatasaray instagram sayfasına, her gün birinin doğum günü.. yok malzemecinin yok sağlıkcının, yok bilmem şu futbolcunun.. ulan gidin antrenman sonrası kutlayın, işinizi yapın önce..

    eee diyorlar ki sonra niye kornerden gol atamıyoruz 4 yıldır, niye penaltı atamıyoruz, niye duran top organizasyonumuz yok, ulan niye biz taç atışı bile atamıyoruz anasını satayım.. nedeni belli değil mi?

    daha önce de yazmıştım... galatasaray onsuz da defalarca şampiyon oldu.. hatta ft nin şampiyon olduğu kadrolarla başında başka bir teknik direktör de olsa yine olurdu.. ama fatih terim galatasaray olmadan bir hiçtir.. koskocaman bir hiç..

    gittiği bütün kluplerden kovulmuş biridir.. galatasaray'dan bu kaçıncı kovuluşu bilmiyorum ama fiorentina'dan da kovulmuştur.. çünkü milan'la görüşüyordu.. aynı ünal aysal zamanında milli takımla görüştüğü gibi.. milli takımdan da çok kovulmuşluğu var.. keza milan da kovdu.. bir gün de çıkıp "ben beceremedim, bu klube zarar veriyorum, bu işi batırdık" diyip istifa etmemiştir.. tazminatlarını da bırakmamıştır..

    neyse gitti de maç izlemeye başladık artık.. gerçi leş gibi kadro bıraktı 4 yıl sonunda ama en azından sırf o yok diye bile galatasaray izlenir..

  • fatih terim

    egosu o kadar büyük bir hocadır ki; sözlükte bile paralı köpekleri sayıca azdır. arada çıkıyor "şampiyon yaptı bizi taaaamm mi" yazanlar.

    ulan bu takım hamzayla, gerets'le, malzemeciyle, saidoo'yla, serkan aykut'tan başka forveti yokken de şampiyon oldu. teknik direktörsüz de oldu, yine olur.

    her sene scouttan yoksun ve yaşlı oyuncular alıp, sonra da "ben aslında şunu istemiştim" diye yalan söyler.

    diagne, mitroglu, eren, sinan, falcao. 5 tane forveti oldu, hiçbirine pas atılacak bir oyun kuramadı daha neyini savunuyorsunuz anlamıyorum.

    19 resmi maçta 5 galibiyet almışız, hepsinde de rakip kırmızı kart görmüş, muslera o maçlarda bile dünyaları kurtarmış amina koyayım ya neyi savunuyorsunuz siz aç köpekler!

    iyice kendinden nefret ettirmeden istifa et fatih terim!

    edit: paralı köpekler lafını silmiyorum ama geri alıyorum. kimse paralı köpek değilmiş, millet kafayı yemiş. hala uefa kupası diyen arkadaşlar var burda da çalıştığım şirkette de..

  • abd'nin türkiye'ye savaş ilan etmesi

    ben siyasetten stratejilerden anlamam. olaylar nereye gider bilemem. ama gece 23:50 itibariyle durum şöyle.

    amerikalılar twitter'da şöyle yorumlar yapıyorlar;

    - "türkiye nato ulkesi, bu nasıl mümkün olabilir"

    - "türkiye'ye yerleştirdigimiz nükleer silahlar varken bu çok tehlikeli bir oyun değil mi"

    - "bekleyin 24 saat geçsin, trump şu an sarhoş, akli başında değil galiba çünkü türkiye nato ülkesi"

    - "askerlerimiz güvenle evine dönüyordu en son, yine mi değişti"

    - "trump her gün başka bir adama dönüyor, uyuşturucuyu bırakmalı"

    evet amerikalılar böyle yorumlar yazarken o sırada bizde durum şöyle;

    - "gelin lan gelin mahvedicez sizi"
    - "bizim de allahimiz var"
    - "bizim ebabil kuslarimiz var"
    - "iphone almayalım artık"
    - "dolar alın beyler"
    - "kefenimizi giydik"

    niye böyleyiz lan biz?

    edit: iphone düzeltme

  • radamel falcao garcia

    galatasaray'ın futbolcusu.

    futbol alimleri eleştiriyor kendisini size gülüyorum çünkü aptalsiniz, sike sürülecek akıl yok çünkü sizde.

    anlattık, terim'i götünü yalayanlar anlamadı. diagne'ye top gelmiyor, oynadığımız oyun forvete topu aktaramiyor, bakın mitroglu'na da gelmiyor, eren'e de sinan'a da top gelmiyordu dedik. ne dediler abiii falcao ooo yeaaa. diagne allah belanı versin ya.

    yazdık, değil falcao; ronaldo gelse bu takıma farketmez. senin beklerin orta yapamıyor, her oyuncun muslera'ya geri pas atıyor. sistemin yok, duran top organizasyonun yok, bi bokun yok. takımın tac bile atamıyor anasını satayım ya.

    siz daha falcao'yu eleştirin, diagne eleştirin, seri'yi nzonzi'yi eleştirin. asıl sorunu görmeyin emi. imparator diye yalayın durun.

  • fatih terim

    galatasaray teknik direktörü.

    ya senin oynatacagin oyunun ben..... ne biçim adamsın, ne laftan anlıyorsun ne tenkitten, ne eleştiriden. geçen sezondan beri bu taktik ise yaramıyor görmüyor musun amk ya!!! onyekuru varken hadi tamam, kontraatakla işi göturdük. aldığın babel götünu kaldıramıyor. linnes'i kadro dışı bıraktın, nagotomo mariano dökülüyor. adaletin yok çünkü.

    bak millet diagne gitsin ucacaz dedi, ne oldu? falcao ilk yarı 3 defa topla bulustu.hic bir de tehlikeli yerlerde değil.

    demek ki sorun diagne, mitroglu değilmis değil mi? sorun senmişsin. sorun; sana ilah gibi tapanlardaymis. o sik kafalılar işte. noldu lan, falcao geldi ne oldu? ortasahadan top alamıyor değil mi çok bilmişler.??

    defol git galatasaray'ımdan. çünkü sen yılda 3 milyon euro aldığın bu takımı haketmiyorsun, resmen sikiyorsun.

    son maçın olur inşallah.

  • cep telefonlarının ötv oranının %50'ye çıkarılması

    bizim halkımızdan bir bok olmayacagini anladığım güncellemedir.

    ek vergi gelmiş, burda bazıları "3 yılda değiştirin telefonu nolcak" diyor. kardeşim. bu ülke vatandaşının teknolojinin gerisinde kalması seni mutlu mu ediyor? kimse almasın mi?

    hele bazı orospu evlatları var sanırım cepleri biraz dolu, fakirin fukaranın, asgari ücretlinin aldığı telefona laf ediyor. be mahalle kaşarı görgüsüz pic! sanane? içkisinden keser sigarasindan keser, belki senin gibilerin karısını kızını sikmek için para harcamayı keser, telefon alır. onun da zevki budur sanane anasını sıktığım! fakirin keyfi olmasın mı? eleştirilecek şey bu mu?

    playstation 3000 olur "almasınlar", televizyonlar 8000 lira olur "izlemesinler". vay arkadaş ya.

    edit:asgeri değil asgari ücret.

  • 25 mart 2018 uber şoförünün yolcu dövmesi

    yukarıda arkadaş yazmış, resmen tezgah bu. kadının iğrençliği, şerefsizliği kıyafetinden ses tonundan küfürlerinden belli zaten.. "ben sizi destekledim", "ananın şeyi var" gibi kelimelerle aslında amacını belli etmiş.

    taksici olayları bu kadar haber olmazken bunun bu kadar haber olması da tezgahlanmış, güzel iş.

    ayrıca şoför kardeşim; burayı okuyorsan söyleyeyim. defalarca kez hakaret var sana karşı, kesinlikle o kadın bundan ceza alacak..

    ayrıca darp da ettiğine dair kesin net delil olmadığına eminim. kadın zaten kameralardan yüzünü bu yüzden saklıyor. kendi tırnaklarıyla yüzünü falan çizecektir, aha da görürsünüz. ayrıca darp edilen insanın sırtı toz içinde olmaz. belli ki yerde yuvarlamış kendini.

    hayır madem darp edildin bir erkek tarafından; yüzünü neden gizliyorsun. sol göz tarafında yeni bir çizik var onu gördük.

    en can alıcı noktası ise; tüm çirkefliğiyle adamı tahrik etmesi. şoför nezaketini bozmamak için herşeyi yaptı, insan olan dayanmaz o kadar şeye. şoför arkadaşa geçmiş olsun diliyorum.

    dayanamadım eki:

    darp edildiği iddia edilen kişinin (insan diyemiyorum kendisine) "halk dostu, yardımsever" sarı taksi ile oraya getirilmesi de çok hoş bir davranış olmuş. canlarım ya, kıyamam sizlere.

    yüzünüzü gizlemeyin, öğrenelim. kimliğiniz nedir? kızının da yüzünü gizlemişler. neden?? kocanız, damadınız taksici mi, bu zırvalığı ne için yaptınız? ayrıca madem uçağa yetişecektiniz, neden ruh haliniz öyle değildi? olay uçağa yetişmekse, neden kavgayı uzattınız?

    olay paraysa eğer şoför "300 lira ben vereyim yeter ki inin" dediğinde neden inmediniz???