volga2
profili

  • adıyaman'da churchill sunumu yapan kahveci

    bunun churchill olduğuna emin miyiz? bana daha çok stalin ya da hitler gibi geldi.

    tanım: adıyamanlı bir simyacının soda, tuz ve limondan hazırladığı bir iksir.

  • ekşi itiraf

    organ nakli bekleyen babama sonunda organ çıktı. eğer bulunan organ fazla yağlı çıkmaz ise yarın sabah ameliyata alınacak ve nakil gerçekleşecek. organını bağışlayan yürekli insan ve doktorlarımız sayesinde umarım kurtulacak ve aramıza dönecek. inanın böyle bir his, böyle bir heyecanı hiç yaşamadım. yaşayacağımı da sanmıyorum.

    bildiğim tek şey bu mükemmel insanın gaziantep'li olduğu. yakında onun hakkında bütün detayları öğreneceğim. operasyondan sonra babamı da alıp gaziantep'e götüreceğim ve öldüğünde dahi insan hayatı kurtarmayı düşünen bu erdemli insanın ailesini ziyaret edeceğim. onlara duyduğumuz sonsuz ve tarifsiz minneti anlatacağım.

    organlarınızı bağışlayın dostlar. ben dahil bu olayı derinden yaşayan herkes birbirimize söz verdik. her kim ne zaman ölürse ölsün organımızı bağışlayacağız.

    sana da huzur içinde uyumanı diliyorum güzel insan. sen ve senin gibi ölümünde dahi insan kurtarmayı amaçlayan bütün erdemli insanlara selam olsun. ve bu nakilleri gerçekleştiren doktorlarımız; siz kahramanısınız çelik dişliler arasında direnen insanlığın.