accoorder5
profili

  • kahvaltıyı bırakmak

    kahvaltı şart olan bir öğün değildir. hekimler daha iyi bilir insülin direnci diye bir şey var. neredeyse uyanır uyanmaz vücudunuza çok ağır gıdalarla eziyet ediyorsunuz. güne bir bardak suyla başlamak en doğrusu. memlekette ara öğün diye bir şey tutturulmuş gidiyor o da kısırdöngüden başka bir şey değil.

    açlık iyidir. aralıklı oruç dedikleri şey ki yine tekrarlıyorum hekimler daha mantıklı açıklamalar yapabilir insan sağlığı açısından çok faydalı bir şey. göbek çevresi yağlanmasından kaçının.

    az yiyin, çok haraket edin
    az konuşup çok düşünün

    edit: bu yazdıklarım sadece benim şahsi fikirlerimden ibarettir. siz yine de doktorunuza, diyetisyeninize danışın.

    edit: zapiiski iz kieva nick sahibi yazar arkadaşımız aralıklı oruçta başlangıç öğünü olduğunu ve 1 bardak suyla o işin olmayacağını söylüyor.

    edit: sevgili yazar buharsacli'nın mesajını kopyalıyorum.

    (#154885845) adrenal yorgunluk yaşayan bünyelerde aralıklı orucun bir işe yaramayacağını da not düşebilir misiniz? genelde uyandıktan en az 1 saat sonra bir şeyler yenilmesini öneriyorlar. sabah aç karnına içilen suya da bir tutam tuz eklemek suyun hücrede tutulmasını sağlıyor.

  • vcd'den izlenmiş en unutulmaz film

    (bkz: avseq01.dat)

    gençlik yıllarımız.. *

  • kendine aşık olur muydun

    sevince, çok güzel seviyorum.
    olurdum.

  • arabamı ne hale getirdi baba ya

    senin arabana sokayım ben geri zekalı.
    tanım: hem yayaya çarpıp hem de arabasını düşünen bi .....

    edit: mesaj kutusunun ırzına geçen arkadaşlar, insanlığınızı sorgulayın biraz. o aracın çarptığı kişi ailenizden biri olabilirdi. o an orada olsaydınız böyle bir cümleye ne tepki verirdiniz diye düşünün. olayın şoku diyenler olmuş şoka giren insan "arabamı ne hale getirdi" diye çığırmaz. benimde başımdan geçen kazalar oldu, ilk düşündüğüm şey karşıdaki insanın canıdır! yemişim malını,arabasını.

  • yeni açılacak sperm bankasına isim önerisi

    (bkz: spermen)