en elegan musluk tamircisi6
profili

  • türkü dinleyenlerin genelde köylü olması

    birilerine köylü demek için fırsat kollayan insanların genelde geri zekalı olması.

  • whatsapp'tan önce sevgililerin iletişimi

    önce sms. daha önce msn. ondan önce icq. öncesı ev telefonundan kız kuzene aratıp telefona istemek. daha oncesı kağıt yollamak. gerısını kabıle reıslerıne sormak lazım.

  • engelli çiftler çocuk yapmalı mı sorunsalı

    şimdi bazı -bırak engelli olmasını çocuk sahibi bile olmayan- duyarcılar başlığa "sana ne, arkadaşım, bana ne" falan yazarak her konuda bireysel özgürlüğü savunup çocuğun kendisine sorulması mümkün olmayan bir konuda cehalet kusacaklar.

    siktiriniz gidiniz efendim. şuradan siktirin gidin. tabi ki yapmasınlar, yapamasınlar. engelli olacağını bile bile çocuk yapan insan engelli de olsa başka şey de olsa narsist bir ilgi orospusundan, hedonist bir bencilden başka bir bok değildir. hiçbir bireysel özgürlük, hiçbir haz, hiçbir arzu yaşaması diğer insanlardan çok daha zor olacak bir çocuğu dünyaya getirmiş olma zalimliğinin önünde duramaz. "ama biz de çocuğumuz olsun istiyoruz yeaaa" diye zırlamasın kimse mümkünse.

    an itibariyle beşiktaş'ta bir ortopedi uzmanının yanındayım. 3 yaşındaki kızım üçüncü botoks ameliyatını olacak. hiçkimse ama hiçkimse benim karşıma çıkıp, "engelli de olacak olsa kişiler özgürdür" demesin, sikerim öyle özgürlüğü.

    benim kızımın hastane ortasında koşturan diğer çocuklara bakıp nasıl dudaklarını büzdüğünü sadece ben bilirim.
    bu çaresizliği ancak ben bilirim.

    siktirin gidin yapmayın siz yorum falan.

    edit: olm siz mal mısınız yoksa ben mi yanlış anlıyorum? bu entrynin neresinde benim ya da annesinin engelli olduğuna dair bir şey yazıyor; niye salak salak sorular soruyorsunuz?

    mental breakdown'um bittiğinde entry küfürlerinden arındırılacaktır.

    edit 2: temizlendi.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yıllardır sözlükte yazar çizer takılırım. bir defa, ilk defa şuradan birilerine derdimi açayım diye düşündüm çünkü aşırı yalnızım. allah belanızı versin amcı pezevenkler. nasıl bir lowsanız burada bile şehir/meslek/yaş yazmışsınız.

    çöpsünüz hepiniz.

  • sevgiliyi seks yapamayacak kadar sevmek

    otuzbirci klavye meriçi sevgisidir.

    bazen sevgilimi çok özlüyorum ve diyorum ki; “gelip başımı dizine koyup dinlenmek istiyorum”. diyor ki; “önden iki posta sikişelim”. bazen toplantıdayım, canım sıkkın diyorum, whatsapp ekranına memeleri güneş gibi doğuyor. aynı memelere aşkla başımı yaslayıp gözlerimi kapatıyorum, açtığımda on beşinci katın balkon demirlerinde doggy yapıyor oluyoruz. bazen öyle hunharca yardırıyoruz, ama sonra kedi gibi mır mır uyuya kalıyoruz. kısacası biz sevmekle sevişmeyi, aşkla sikişmeyi birbirinden ayıramıyoruz. ben ona sana kıyamam, senlen seks eyleyemem desem, külodu sıyırdığı gibi kukuyu ağzıma dayar alimallah. bar tuvaletlerinde sevişip konser alanlarında sikişecek yer arıyoruz. sinemada yiyişiyor, asansörlerde elleşiyoruz. seviyoruz amk daha ne yapalım?

    yalnız sevgili fuck machine suserler, biz ilk gün de böyleydik. yani birbirimize sayfalarca güzelleme yapar, ama içine mutlaka bir tane “sikişelim mi” sıkıştırırdık. bence bu sayede hala aynı güzellemeleri yapabiliyor, aynı tahrik unsurlarının heyecanını yaşayabiliyoruz.

    şimdi bakıyorum da buralar “insan sevdiğine kıyamaz”cı ereksiyonsuz ibnelerle dolmuş. böyle bir şey yok... yalan... yalan söylüyorsunuz...

  • gelmiş geçmiş en abartılmış şeyler

    (bkz: kola)

    bir neslin, belki birden de fazla neslin çocukluğunu sikip attı bu zıkkım. abi travmalara bak;

    1) en dolu bardağı alamadın, üzül.
    2) şişenin depozitosu yok, üzül.
    3) ikinci bardağı vermediler, üzül.
    4) şişede kalan kolayı kafana dikemedin, üzül.
    5) her içmeye yeltendiğinde 'o zararlı' dediler, üzül.
    6) okulda başkasının elinde gör, üzül.
    7) harçlık bir türlü kolaya yetmesin, üzül.
    8) büyükler 'çocuklara kola yok' desin, üzül.

    yazarken içim sıkıldı yemin ederim. çocukluğumu kola, sikti, ergenliğimi düş sokağı sakinleri.