dualist2
profili

  • müge anlı ile tatlı sert

    sinan denen potansiyel suç makinesini şikayet etmeyen kalmamış, defalarca hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, mahkemeye çıkmış, adam karı kıza taşla saldırmış, cinsel içerikli mesajlar atmış kovalamış, evine girmiş vs. her şey olmuş ama sonuç tutuklanmamış. olm lan bu nedir bu ülkede başımıza bir şey gelirse yarağı yedik harbi yedik aq ne sığınıp korunacağın kanun var ne kolluk kuvveti.

  • zeytin dalı harekatı

    ya bazen bu mecrada öyle şeyler okuyorum ki beynim duruyor, misal bu entry, yazara giriyorsun bakıyosun koyu bir kürt milliyetçisi ve pkk sempatizani. entrysinde ise kendisiyle çelişmesinden tutunda, benzeme örnekleme ve güzellemeleri ile kendini haklı çıkarmak için her türlü donanımı ortaya koyup kocaa bir humanizm süsü verilmiş kürt milliyetçi saçmalığna imza atmış.

    pkk nın temmuz ayında kaçırıp şehit ettiği 23 yaşındaki necmettin öğretmen hakkında niye entry girmedin? sevdiceğin pkk nın patlattığı bombaları; yaptığı anarşist eylemleri geçtim. insan gibi küçük kürt çocuklarına iki matematik bir harf öğretcek öğretmeni öldürmelerini niye yazmıyorsun; hafi bunu görmedin yüzlerce eylem hakkında niye yorumun yok?

    gitmiş bir de ellerini allaha açmış dedelere ninelere saydırmış. onların çoğu köyünden çıkmamış senin gibi beyni pislikle dolmamış bildiği şeyi yapıyorlar.

    sonra keko filan diyince kızıyorlar; hem kekosun hem cahilsin hem teroristsin. siktir git burdan.